Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývala školská futbalová hviezda, Eddie Palmer, sa po dvanástich rokoch vo väzení vráti domov. Snaží sa usporiadať si život, no popritom si vytvorí nezvyčajné puto so Samom, osamelým chlapcom z problémového domova. Eddieho nový život a rodinu však ohrozuje jeho minulosť. (Apple TV+)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (117)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Něžná, upřímná pohádka a charakterová studie o důležitosti tolerance, soucitu a tom, jak může láska a péče doopravdy změnit životy. Jako realistické dojímavé drama to má hodně dojemných okamžiků. Přesto si myslím, že popový zpěvák Timberlake mohl projevit větší emoční hloubku. Je to vlastně už subžánr o lidech nacházejících se na společenském okraji a jejich ochraně. Nesní chybět populární téma genderu. Ale film ale nikdy neučiní závěr o tom, kdo Sam je a kým by být mohl. To kým byl v minulosti není ve snímku důležité. Jde o to jak se jeho minulost projevuje Sam je tlustoprd , nosí fialová trička , rád si hraje s panenkami, dívá se na seriály o princeznách a ve škole je pro smích. Je to trochu předvídatelné. Myslíte, že se může do Timberlaka zamilovat učitelka tlouštíka vyděděnce , která je tuze pěkná a nemá nic společného s místními maloměstskými zabedněnci? ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Citlivý príbeh prepusteného trestanca a malého chlapca, ktorý je tak trochu iný a ktorý viac času vyrastá bez závislej matky ako s ňou. Postava Justina Timberlakea prechádza veľkou zmenou od chlapa, pre ktorého je malý Sam ako osina v prdeli až po naozaj silné otcovské puto. Justin to zvládol výborne a jeho postava pôsobí veľmi vierohodne. To isté sa dá povedať aj o Juno Temple v úlohe matky roku aj o malom Ryderovi Allenovi. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Slušná dráma, ktorá zhruba po hodine zbytočne dostáva transgenderový rozmer, čím sa zostudila. Na vývoj pekného vzťahu medzi bývalým kriminálnikom a malým chlapcom predsa nepotrebujeme ženské šatičky na malom osemročnom decku. Neomarxisti však neprestanú a budú už aj deti nútiť tlačiť do neprirodzených úloh, len aby si ulahodili, akí sú utláčaní. Inak je film dobrý, no má predvídateľný koniec. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Druhý film z produkcie apple tv s okrúhlym hodnotením 9111, nepodarilo sa mi pozrieť seriálovú tiesňovú linku, škoda. Návrat Justína Timberlaka na filmové plátno. Celkom solídna dráma ako už spomenuli obľúbenú užívatelia, zo začiatku aj bavila ale potom to uletelo do nudy. Aj sa čudujem že to je v takých červených číslach ale predplatiteľov apple tv nie je veľa a to znamená menej divákov, menej hodnotení. 3* ()

venison 

všetky recenzie používateľa

Lehce zaměnitelné americké drama s tuctovým příběhem. Přátelství outsidera a malého divného chlapce tu bylo už několikrát jen s jinýma proměnnýma. Justin Timberlake hrál průměrně a Ryder Allen byl k sežrání. Nic co by v hlavě nebo srdci zůstalo delší dobu, ale pokud divák nic moc nečeká, tak nebude zklamán. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (5)

  • V roku 2019, kedy sa film nakrúcal, mal Ryder Allen, ktorý hrá mladého Sama, iba 7 rokov a bol to jeho prvý dlhý celovečerný film. (Weezy22)
  • Juno Temple povedala, že ona a Justin Timberlake nemali koordinátora intímnych scén počas ich vášnivej sexuálnej scény, pretože necítili to za potrebu. "Pre mňa je dôležité, že sa porozprávate so svojím hereckým partnerom, s režisérom a súkromne sa dohodnete, čo je v poriadku a čo nie," vysvetlila. (Pat.Ko)
  • Natáčení snímku probíhalo od 9. listopadu do 13. prosince roku 2019 v americkém státě Louisiana. (Kuzmik)

Reklama

Reklama