Reklama

Reklama

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Príbeh jednej zločineckej famílie vo vidlákove, ktorá sa hrá na veľkých drsných mafiánov, ale správajú sa skôr ako dementi a nemal som chuť nikomu z nich fandiť. Na konci len nastane generačná obmena a dementné správanie tých parchantov môže pokračovať ďalej. Akcie tu je minimum. Z hercov nikto tým dementom nedokázal dodať ani trochu charizmy. Zaujal ma len William Forsythe ako agent FBI, ktorý ma znova zhadzovacie obdobie. Som zvedavý jak dlho mu to vydrží. 4/10. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Tento akcni kriminalni thriller vykrada lepsi kriminalni dramata, misto aby se drzel sveho pribehu. Budete mit pocit, ze takovyto pribeh jste uz videli vicekrat a nic nezabije vzruseni vic nez nekonecne opakovani.Ale duraz na dynamiku rodiny to zlepsi. V druhe pulce jsou nevysvetlene zvraty. Film dobre prodava predevsim obsazeni. Benny se trochu podobal Josefu Abrhamovi. Ale tyhle zanrovky plavou, nebo se potapi na silnych okamzicich, ktere posouvaji dej dobredu. Tato je nema. ()

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Tak jakoby ledabyle komorně laděnej thriler, vcelku snadná dějová linka, pomalu gradující, zauzlujícně promakaná nenápadnost. Je to asi vo tom: Máma zločinec má syny zločince, je to asi genetický,.. no a máma z basy koume lumpárny, no a kluci --jako Dallas je fakt týpek.. no a kluci se snaží mámu osvobodit, aby jakože neumřela v kleci, páč je moc moc nemocná. Jenže se to tak nějak sere, do toho mají kluci sestru, která je vlastně jejich neteř..vlastně vopáčně,  no a maj sestru která je matka tý neteře.. vlastně sestry, takže jako sestra je matka sestry.. no doprdele, ale vo to v tom vlastně nejde. Takže na úplným počátku přepadneme kamík, jenže se to zvrtne a následnou vraždu šetří polda.. vlastně švagr těch bratrů, co má jejich sestru.. no a ta neteř co je sestra je taky docela drsoň.. tak si to teď po sobě čtu, a musím uznat, že ten děj asi není zas tak snadnej, a to jsem ještě ani nevybruslil z úvodu.. No fakt si to asi každej musí rozlousknout sám, páč už mě to neba. Jo a je to fajn sledovat v noci, chce to klid, a nakonec..to má super konec. Aj lajk it vole. Fajf Stars. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama