Reklama

Reklama

Projekt Adam

  • USA The Adam Project (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Stíhací pilot Adam Reed, který cestuje v čase, musí nouzově přistát v roce 2022. Tam pak spojí síly se svým dvanáctiletým já, aby společně zachránili budoucnost lidstva. (Netflix)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (391)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Neviem či by som v jadre ohodnotil tento film ako veľmi originálny alebo zaujímavý, no má svoje momentky, vďaka ktorým je to funknčné. Ryan Reynolds so svojim šarmom a sarkazmom dokopy nemôže byť ťah mimo bránku. S ním si vždy užijem kopec zábavy a platí to aj tu. No myslím si, že film občas prinesie aj niekoľko nefalšovaných kvalitných scénok. Highlightom v tomto smere sú pre mňa 2 momentky. Stretnutie v bare staršieho Adama so svojou mamou a časť kedy Zoe Saldana získava Reynoldsovi čas. To sú výborné časti, ktoré v kontexte pôsobia kvalitne napísané. Vo zvyšku ale je pravda, že "The Adam Project" asi neponúka niečo, čo by sme už v minulosti nevideli, alebo by nebolo aspoň trošku spracované zaujímavejšie. Pričom potenciál tam rozhodne bol. Od začiatku nám musí byť jasné (ak sme aj nevideli trailer alebo čokoľvek) aké bude spojenie medzi mladým Adamom a Ryanom Reynoldsom. Myslím si, že to je úplne očividné. Ale na druhú stranu si ich viem predstaviť. Zloduch filmu podľa mňa potreboval trošku viac času na to, aby bola schopná nejako vyzrieť, lebo mám pocit, že o jej postave toho dokopy nevieme skoro absolútne nič. Len to, že sa zrazu stala veľmi hladnou po moci. Pretože si myslím, že možno sa takou stať vôbec nemusela. Ale na druhú stranu to prináša asi jednu z najunikátnejších smrtí postavy, akú som mal kedy možnosť vidieť na obrazovke. Nebudem hovoriť viac. No tá scénka stála vo všetkom za to. Čo dodať? Pravdou je, že som chcel vidieť trošku aj viac vidieť Adamovu mamu. Jej rola je tu dokopy veľmi malá, pričom ju tiež mohli využiť lepšie. A dať aj našim hrdinom nejakú väčšiu motiváciu. Čakal som po tej scénke v bare, že to niekam bude pokračovať,no bohužiaľ nie. To bola konečná. Mňa úprimne ale tento film bavilo sledovať. Nie je to rozutekané, dá sa to celkom pohodovo sledovať a prítomnosť Ryana Reynoldsa vie asi vylepšiť každý film. Takže z toho sa aj bude odvíjať moje hodnotenie. Hodnotenie: B ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Dobře obsazená blbina, která se opět po vzoru Netflixu pouze tváří, že je skutečný film, ale když se podíváme na Free Guy od stejného tandemu, rozdíl je tam citelný. Celou dobu jsem přemýšlel, že sleduju tří a čtyř hvězdičkový film, ale míra zábavnosti a ona obyčejnost se přiklonila k nižšímu hodnocení. Nic, co bychom již dříve neviděli, akce je dost, ale je naprosto tuctová a nestrhne a je to vykrádá Terminátora 2, z něhož si potměšile utahuje. Velmi cheesy, ale méně zábavné. Nebýt Reynoldse, tak to vynechám úplně, ale na tyhle drahé filmy si holt na tom Netflixu vždycky radši kliknete, než shánět mnohem kvalitnější kousky, které ale nejsou nikde legálně k sehnání. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Klasický Shawn Levy, rozumej opäť ide o film ako stvorený na nedeľňajšie popoludnie v telke. Lenže s týmto obsadením a s komplikovanou zápletkou o cestovaní v čase čakáte výsledok s vyššími ambíciami. Tie sa nedostávajú, rovnako ako sa nedajú pochopiť tie hrátky s časom, ktoré skrátka nemôžu dávať v žiadnom prípade zmysel. O ne ale nejde, ide "len" o tú pohodovú atmosféru, ktorú ale narúšajú postavy s neustálou chuťou nonstop mlieť a nikoho nepustiť k slovu (hlavne otec). A že to majú v rodine nie je ospravedlnením toho, že mi liezli na nervy. S béčkovými hercami by išlo o milé prekvapenie. ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa

K tomuto filmu jsem přistupoval lehce s odstupem a bylo to dobře. Přece jen Free Guy mi ze spolupráce Levy/Reynolds přišel lepší. Tohle je spíše rodinný snímek a ani to není moc vtipné. Akční scény ujdou, ale není jich moc. Herecké obsazení je celkem slušné. V roce 2050 je cestování časem běžné. Ryan Reynolds se jako pilot vrací do roku 2022, aby zachránil svou ztracenou, ženu. Shodou okolností narazí na své 12 leté já a věci se začnou komplikovat. Tu si s tím ale poradili po svém, takže žádné časové paradoxy nečekejte. Poté následuje rok 2018 a záchrana budoucnosti. Celou dobu po nich jde záporačka v podání Catherine Keener, která není nic moc. Škoda, že tu Zoe Saldana nemá víc prostoru. "Přistání superhrdiny!" ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Docela prijemny prekvapeni, nic moc jsem od toho necekal a nakonec naprosto pohodovy sci-fi, sice na jedno skouknuti, ale zabavny od zacatku az do konce. Film samozrejme stoji na Reynoldsovi, kterej tu uz po milionty hraje svyho klasickyho hlaskujiciho pohodare, ale spolu s perfektnim a nemene hlaskujicim Scobellem se u toho proste neda nebavit. Pribehove je to samozrejme takova jednoducha kokotinka, ktera pripomina spoustu znamejsich filmu, me se obcas vybavil Terminator, Star Wars, pripadne Ocelova pest, ale dej svizne odsejpa, fory strida povedena akce, kecy o rodine a co je v zivote dulezity jsou podany skousnutelnou formou a triky jsou prekvapive hodne fajn. Takze za me spokojenost, vic se z nametu asi vyzdimat nedalo. ()

Galéria (212)

Zaujímavosti (12)

  • V čase 1:18:01, když Adam (Ryan Reynolds) a Louis Reed (Mark Ruffalo) nastupují do výtahu, říká Adam Louisovi, že ho vzal do práce po 44 letech, čímž odkazuje Ryan na svůj skutečný věk v době natáčení. Ve filmu se narodí v roce 2010 a do minulosti cestuje z roku 2050, takže by mu ve filmu bylo „jen“ 40 let. (SJS)

Súvisiace novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (viac)

Seriálový Percy Jackson našel představitele

Seriálový Percy Jackson našel představitele

12.04.2022

Streamovací služba Disney+ našla svého Percyho Jacksona. V chystané seriálové adaptace populární knižní young adult série tak hlavní roli ztvární herec Walker Scobell, jenž má za sebou čerstvě… (viac)

Reklama

Reklama