Reklama

Reklama

Komisár Rex - Season 1 (1994) (séria)


Diagnóza vražda (S01E07)

(epizóda)
  • Česko Diagnóza vražda (viac)

Obsahy(1)

V psychiatrickej liečebni zomrel za neobjasnených okolností už tretí pacient. Primár a zamestnanci k tomu odmietajú čokoľvek povedať, komisár Moser sa teda rozhodne preniknúť na miesto činu ako pacient. Predstiera, že sa chce vyliečiť zo závislosti na alkohole, a čoskoro zisťuje, že všetci zosnulí boli práve alkoholici. Neunikne mu ani zvláštne správanie personálu. Policajtovi Stockingerovi sa podarí prepašovať na kliniku verného Rexa, ktorý sa trpezlivo skrýva v kôlni na záhrade liečebne. Netrvá to dlho a ktosi sa pokúsi pripraviť o život aj komisára Mosera... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dějem to trochu připomene Slyův D tox, ale tady jsem se bavil o dost líp a po shlédnutí tohoto dílu jsem musel konstatovat, že jako zasloužilého alkoholika mě do léčebny, aby mě tam někdo oddělal nikdo nedostane.85% ()

bubun 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Nedáme si panáka na rozloučenou?" "Na policajta seš docela dobrej chlap!" "Stav se někdy... až budeš střízlivej, hahaha!" "Chachacha..." Na takové a podobné hlášky se v této epizodě můžete těšit.... Jinak poměrně napínavý díl, ta sestra v léčebně sice z minuty na minutu úplně změnila charakter, ale tak co už... Ale to, co mě nejvíc potěšilo, byl krásný Leopold kirche, který je zde vidět několikrát a z více úhlů. ()

vecnaAmbra 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ja som sa náhodou veľmi príjemne a mrazivo bavila, aj keď to bolo typicky rakúsko- nemecky nemastné- neslané a v konečnom dôsledku vlastne hovadina. Odkedy máme vlčiaka pozorujem, že je ozvučený asi ako aj Rex, takže pokňučávanie, popiskávanie, mrmlanie a tiež záujem o loptičky, kostičky a pantofle bude asi charakteristický. ()

Reklama

Reklama