Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (119)

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„A čo tento, povedal vám niečo?“ – „Vraj konal na základe nejakej debilnej ministerskej vyhlášky.“ –  „Áno, tej mojej.“ – „Prepáčte pani ministerka.“ Pravda, je to dosť uťahané a prestrihanie o 20 minút by filmu len pomohlo. Ale na druhej strane musím povedať, že akčné scény sú cool (naháňačka s autoškolou) a vtipné scény a hlášky takisto fungujú. Už som to spomínal aj v komentároch k iným Van Dammeovým filmom, ale musím zopakovať, že Jean-Claudeovi slúži ku cti, že na svoju hereckú kariéru nerezignoval (ako tento alebo tento) a z času na čas sa snaží prísť s niečim iným, než lacným rumunským béčkom. Zato palec hore. 50 % ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Jean-Claude Van Damme (alisa JCVD) je už v šiestom X, ale stále dokazuje, že má celkom slušnú fyzickú kondičku. Jeho nový film, ktorý vyšiel pod taktovkou Netflixu, je nefalšované B-čko s veľkou dávkou komediálnych prvkov. Zápletka je banálna a tento film je x-tou variantom na téma „elitný vojak opustil svojho syna preto, aby ho ochránil“. Postavy v žiadnom prípade nie je možné považovať za komplexné, naopak, sú ploché a niektoré hrajú spíš (a ospravedlňujem sa za výraz) „otravne“, napríklad herec hrajúci syna JCVD. Ďalší herci/herečky sú viac-menej v pohode, postava inšpirovaná Tony Montanou (Scarface) miestami dokáže pobaviť. Záver nekomplikovaný a pomerne laxne ukončený – nemyslím si, že scéna s odkráčajúcim sa JCVD by mal ukončiť tento film, respektíve príbeh (ten v tejto forme zostáva veľmi otvoreným). Film „nenápadne“ šplhá k runtime 120 minút, bez akýchkoľvek dôvodov. Dôvodom, prečo dávam tretiu hviezdu, sú jednoduché avšak solídne odkazy na iné akčné filmy, prípadne na niektoré slávnejšie snímky od JCVD (napr. Kickboxer a Bloodsport). Cieľom filmu bol pobaviť diváka, nič iný. JCVD nerobí problém z toho, že si robí vtip sám zo seba. Takže v tomto duchu by mal aj sám divák pristupovať k celému filmu. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

Figu 

všetky recenzie používateľa

Žán zkouší jít solidně ve stopách novodobých akčních komedií a musím uznat, že tenhle biják se mu fakt povedl. Jasný, je to šílenost, doprovázená spoustou stupidit a hovadin. Nicméně takhle to přesně tvůrci chtěli vyslat do světa a už jen za to, na tenhle flák koukám pozitivně. A samozřejmě palec nahoru za právě samotnýho Van Damma, kterej se s tím popasoval na jedničku, přizpůsobil se a zahrál velký divadlo. Je to blbost, ale fakt mě tam spousty gagů a vtipnejch scének nasadilo na ksicht úsměv! Silný tři hvězdy. 65% ()

kenkaku odpad!

všetky recenzie používateľa

Čím déle film běžel, tím hlouběji v hodnocení klesal... po hodině a čvrt jsem už trpěl jak zvíře (a to mě čekala ještě půl hodina). Casting zcela katastrofální (ten namachrovanej uřvanej indián byl vážně děs), do toho ten mentální scénář a retardovaný francouzský pokus o humor (píšu pokus, protože tam nic ani zdaleka vtipného není). To už bylo prostě moc. Naprosto nechápu, proč tohle vzniklo. ()

berry.77 

všetky recenzie používateľa

Jako opravdu Van Damme tu docela válí na jeho věk. I pověstný hlášky či jeho topové filmy tu zněly od začátku po úplný konec filmu :P  Co jsem tu postřehl asi Lví srdce, Legionář, Univerzální voják, Souboj Cti ( oblek ), Krvavý Sport ( plakát na konci nebo jeho roznožka... )  Měnit hlas pobavilo.  Hudba a klišé se tu sype jako lavina v dobrém smyslu. Je to béčko jak vyšité, ale celkově to svižně běží a nebudete se nudit, ale nejvíce se bude bavit divák co zná Van Damma a jeho nejlepší kousky. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (6)

  • Vo filme je viacero odkazov na iných, prevažne akčných snímok. Napríklad Jean-Claude Van Damme (JCVD) so svojím tancom pripomína svoju ikonickú scénu z filmu Kickboxer (1989). V jednom z ďalších scén je zase plagát filmu Bloodsport (1988), ktorý zbadá postava JCVD (Richard) a začne sa smiať. Práve Bloodsport bol v kariére Jean-Claude Van Damme (JCVD) prelomovým filmom. (BOURQUE)
  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká potitulková filmová scéna z porodního sálu. (Rominator)

Reklama

Reklama