Reklama

Reklama

Videá (1)

Trailer

Recenzie (9)

bobstock 

všetky recenzie používateľa

Srdičkový tutorial, který je tak lehoučce naivní jak od dvanáctiletých pro dvanáctileté, takže si milé dámy, maminky, dcerušky a babičky sedněte k odpolednímu kakavíčku se sušenkami a poučte se o zlém světě plných lajků, postovaných videí a followerů, ve kterém musejí dnešní děti vyrůstat a trpět. 20% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa príjemné prekvapenie, pretože som nečakal, že tak otrepaný nápad so zámenou postáv môže priniesť niečo vtipného. Ale naozaj prinieslo, celkovo príjemná podívaná aj s určitým posolstvom. Všetko je síce predvídateľné, ale ako taká oddychovka to ušlo. No a je zaujímavé konštatovať, že napriek hlavným postavám teenagerkám sú ich mamy atraktivitou ďaleko nad nimi, najmä teda 49-ročná Denise Richards. ()

Reklama

Grezocrusk 

všetky recenzie používateľa

Prednedávnom som videl podobný film kde si chlapec s holkou vymenili rolu... vlastne tych filmov už je dosť a furt je to otom istom iba prostredie a dej sa meni.Ak ste už prekukaný s takýchto filmov alebo ste nedávno niečo podobné videli, tak vás to nejak nenadchne a počase to vypnete.Film neurazi ale ani nejak neprekvapi a nenadchne,Na jedno pozretie večer ak nevieš čo pozreť sa to dá. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Tento námet "výmeny tiel" sa stal už trochu klišé, takže o nejakej originalite nemôže byť ani reč. Na druhú stranu, aspoň to prostredie strednej školy a výmeny populárnej a povýšeneckej "hviezdy" so šedou nepopulárnou "myškou", bolo určite zaujímavé a malo potenciál, ktorý bol čiastočne dokonca aj využitý. Dej samozrejme úplne predvídateľný a bez výraznejších prekvapení, no aspoň to malo vcelku vydarený teenage feeling s pekným posolstvom, takže napokon som mal z toho lepšie dojmy ako som prvotne očakával - čomu dopomohli samozrejme aj sympatické herečky v hlavných úlohách. Slabšie 3*. ()

BlondJames 

všetky recenzie používateľa

Nezapadá to sice do mé věkové kategorie, ale každá jsme byla mladá a tak si určitě dokážeme představit, jaké to je v dnešní době pro pubertální dívky, tudíž nevidím důvod proč by se na to nemohla podívat i starší generace.Každopádně já filmy, kde se lidé navzájem vymění absolutně miluju,dalo by se říct, že jsem jejich fanda a proto je nedokážu nikdy zkritizovat, protože mě prostě hrozně baví.Sice mi tady chyběl humor, ale díky tomu, že se tam zabývali problémem šikany, tak dám přece jenom hvězdu navíc.Souhlasím totiž s tím, že by se lidé k sobě měli chovat hezky, kor v těhlech hi-tech časech, kdy je všechno rychlejší a lidé mají k ruce přirostlý telefon. #STOPTROLLING :D ()

Reklama

Reklama