Reklama

Reklama

Resident Alien

(seriál)
Trailer
Komédia / Dráma / Mysteriózny / Sci-Fi
USA, (2021–2024), 25 h 18 min (Minutáž: 44–47 min)

Tvorcovia:

Chris Sheridan

Predloha:

Peter Hogan (komiks)

Hudba:

Noah Sorota

Hrajú:

Alan Tudyk, Alice Wetterlund, Sara Tomko, Levi Fiehler, Elizabeth Bowen, Mandell Maughan, Gary Farmer, Corey Reynolds, Ben Cotton, Patrick Keating (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(34)

Obsahy(1)

Sledujeme mimozemšťana Harryho (Alan Tudyk), který převzal identitu maloměstského lékaře z Colorada. Harry pomalu začíná zápasit s morálním dilematem své tajné mise na Zemi. (Petrmachovec)

Recenzie používateľa mety6 k tomuto seriálu (2)

Resident Alien (2021) 

Serial je celkom prijemny. Na nic extra sa nehra a kedze som od neho vela neocakaval, dostal som obcas aj viac vtipnych scen a to je fajn. To, co cely serial kazi je absolutne nezvladnuty kasting. Neviem, ci som vo svojom zivote videl serial, v ktorom by bolo tolko skaredych a nesympatickych postav. 99% postav s chromozomami XX su nadrozmerne, ledva hybajuce sa a neda sa na ne pozerat. Muzske pokolenie je sice mensich rozmerov ale vobec nepasuju do svojej role. Ono vzhlad je jedna vec ale ked ti vsetci herci okrem Alana su strasne slabi. Doveryhodnejsie posobil aj Panelak. ()

Love Language (2021) (S01E05) 

Pre mna zatial najhorsia/najnudnejsia/najotravnejsia cast. Kasting je nezvladnuty v celom seriali (ako vazne som este v ziadnom seriali nevidel pokope take mnozstvo skaredych a nesympatickych hercov) a dost to odraza kvalitu celej serie ale vlepit tam zensku, ktora vyzera ako elf a bez problemu sa spara vo vsetkych muzovych zamknutych veciach je uz prilis silna kava aj na taky serial ako je toto. ()

Reklama

Reklama