Reklama

Reklama

Večierok

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Na večierku sa postupne schádzajú bývalí spolužiaci. Toto stretnutie by sa pravdepodobne nieslo v duchu ľahkého žartovania a nostalgických spomienok, avšak miesto ďalšieho spolužiaka zazvoní podomový predavač a prinesie nečakanú správu o kamarátovi, ktorý už nikdy nedorazí. Účastníci večierku sa za ním spoločne vydávajú autobusom. Počas cesty sa ukáže, že rozprávať o skutočných pocitoch je omnoho zložitejšie, než sa na prvý pohľad zdá. (Continental film)

(viac)

Diskusia

CharlesDav

CharlesDav (hodnotenie, recenzie)

Komedie, ale zasmál jsem se jenom jednou: Bez manažéra si dneska už ani nevrzneš. A Langoš: tak vidíš Zdeňko proč nám to nejde. Nemáme manažéra.  Suchánek zůstal na nízké úrovni Partičky. Na víc nemá.

Denulinka

Denulinka (hodnotenie, recenzie)

Nechala jsem se přesvědčit k sledování filmu špičkovým hereckým obsazením, ale po zhlédnutí mě čekalo zklamání. Druh humoru hrozný. Příběh hrozný. Pana Suchánka mám celkem ráda, ale tohle se bohužel moc nepovedlo.

honajz

honajz (hodnotenie, recenzie)

Kubeska

Mně se líbí, jak tihle lidé (z P.P. agentur, reklamy, televizí, médií atd.) mají pocit, že když do komentáře nedají třeba mezery za tečky a čárky, tak to bude vypadat lidově, jako že to psal obyčejný člověk z davu. :-) 

Reklama

Reklama