Reklama

Reklama

VOD (1)

Seržantka amerických námorných síl Alexandra Gorski (Ruby Roseová) na misii v Rumunsku zlyhala pri ochrane konvoja s veľvyslancom a nedokázala zachrániť jeho dcéru, a preto sa rozhodla odísť do civilu. V New Yorku sa zamestná ako vrátnička v budove, kde býva rodina jej zosnulej sestry – ovdovelý manžel Jon Stanton (Rupert Evans) s dvoma deťmi Maxom (Julian Fender) a Lily tu žijú v luxusnom byte. Keď skupina gangstrov pod vedením nemilosrdného Victora Duboisa (Jean Reno) prepadne budovu, aby ukradli umelecké diela ukryté v stenách niektorého z luxusných bytov, bývalá marináčka Ali bude jediná, kto môže členov ohrozenej rodiny ochrániť. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Lucie77

Lucie77 (hodnotenie, recenzie)

Už od první minuty bylo jasné, že je vyzáblá žena schopna seřezat celou partu zabijáků a nebylo pochyb o tom jak film dopadne... :-)

Uživateľ Lucie77 zmazal svoj príspevok.

rawu

rawu (hodnotenie, recenzie)

film kdy reziser ma zaplatit divakovi za jeho cas tohle je presne ten pripad..

Uživateľ gein zmazal svoj príspevok.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Vypadá to jako švanda. Akorát mě pobavilo, jak se to má odehrávat v New Yorku. Východní Evropa jak vyšitá:)

na príspevok reagoval gein

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Pripomina mi to devätdesiatkove Bessonovky s Jetom Li. Bohuzial namiesto poriadneho borca obsadia nejaku neschopnu fifinku, ktoru by odfukol aj vietor, takze akcia pôsobi o triedu horsie a aj Reno ako zaporak pôsobi ospalo. Na Oldmana alebo Karya sa v diabolskosti uz nechyta.

Reklama

Reklama