Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato hudební komedie sleduje poustevnické kraby, kteří žijí pod promenádou na Jersey Shore. Když se suchozemský krab Armen zamiluje do mořského kraba na suchozemském výletě Ramony, napětí mezi jejich přáteli a rodinami vzroste. Krátce nato oba bouře zažene daleko od domova a zavede je na epické dobrodružství. Dokáže jejich láska sjednotit rozdělenou rodinu a komunitu? (Jardismo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ako vidím, originalite sa medze nekladú a tvorcovia animákov už lovia aj v ríši krabov. Dve komunity krabov, medzi ktorými panuje rivalita, vytvorili zaujímavý základ príbehu. Bolo to také krabie West Side Story - a musím uznať, že kompozične vcelku sympatické. Mnoho vecí mi však prišlo dosť detinských, či už z pohľadu dialógov alebo aj celkovo dejového vývoja. Pesničky boli relatívne slabúčke a žiadna z nich mi nezostali v hlave. Ako tak to vyvažovali vcelku vydarené sarkastické hlášky (kiežby ich bolo viac) alebo vizuálne zobrazenia kompozície. Solídne 3* (lepší priemer) ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Suchozemský krab se zamiluje  do mořské krabyně mezi jejich druhy probíhají boje  jelikož ti suchozemští vyčítají těm mořským  , že umí plavat a  naopak ti mořští vyčítají těm suchozemským , že nechtějí plavat. Pak jich  oba  odnese vlna a oni se snaží vrátit zpět. Animace je dobrá určitě lepší než třeba   Leo (2023) občas to předvede i dobrý  vtip a ani písně až na  tu úvodní  kde se tak  500 krát řekne  v 3 minutách New  Jersey  ujdou.  Příběh je  v podstatě Romeo a Julie  v  animované krabí verzi , ale nevadí. 60 procent P.s. to s tou sasankou je blbost tady vypadá jak nějaký  červík místo, aby  vypadala   spíše jak rostlina ()

Reklama

Reklama