Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam Greenfieldová je ta největší smolařka na světě! Znenadání se ale ocitne v Zemi štěstí. Aby se jí na paty pro změnu začalo lepit štěstí, musí se spojit s kouzelnými bytostmi. (Apple TV+)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (42)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhé době jsem si pustil nějaký animovaný film. Byla na něj nálada a výběr se povedl. Nejdřív jsem si sice říkal, proč tu někdo vytváří animovaný příběh, který by se jó nechal natočit i hraně. Po asi čtvrt hodině jsem ale pochopil, že zde představivost tvůrců bude mít hlavní slovo. Hodně mi příběh připomínal jiný animovaný příběh – V hlavě. Ani vlastně nevím proč. Hezká, poměrně výrazná animace, vtipné dialogy a v tomto ohledu i jednoznačně povedený dabing kreslených postav. Simon Pegg byl se svojí angličtinou fantastický. ()

NitroXcz 

všetky recenzie používateľa

Po animační a designové stránce je to průměrnej animák, ono příběh taky není nic extra, klasická zápletka, ale stejně jsem měl pocit, že to vidím poprvé. Chvílema se mi zdálo, jako bych sledoval V hlavě, ale stejně to mělo takové svoje kouzlo. Animáky už z většiny nebudou to, co bývaly dříve, protože všechny originální příběhy už existujou (o kterých alespoň víme). Trochu jsem bojoval s hodnocením, a to mezi třemi a čtyřmi hvězdami, ale díky pár situacím jsem se rozhodl pro tři.  Oceňuji tvůrce, že se snaží nějaký příběh, sic jen trochu, přetvořit na svůj. ()

Reklama

NorseSword24 

všetky recenzie používateľa

Animácia slabšia. Prvá polhodka mi prišla strašne slabá. Zdalo sa mi to ako pre 4 ročné decká. Áno hlavný diváci by mali byť deti, ale je veľa animákov čo si rád pustím, toto mi prišlo ako nudná blbosť. Možno to robila len ta animácia. Potom keď sa dej presunul do hlavného fantasy sveta to už bolo lepšie a do konca filmu to na kvalite len stúpalo. Nestúplo to nad priemer ale presne sa trafilo do stredu priemeru. A neviem či sa mi to len zdalo ale prišlo mi, že Apple tam napchal toľko svojich výrobkov rôzne do filmu až to začínalo byť trochu do oči bijúce. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Trailer na "Luck" úprimne navnadil. Okrem toho film, ktorý má v produkcii meno John Lasseter bude určite mať nejaké kvality. A nesklamal som sa. Hoci je pravda, že asi by som bol radšej keby bol film o niečom trošku inom, vo výsledku poteší skvelou a celkom originálnou hlavnou myšlienkou. Ktorá je okrem toho podaná spôsobom, ktorý veľmi dobre funguje. Pretože keby sme boli všetci šťastní a všetko sa nám darilo, akí ľudia by sme vlastne nakoniec boli? To je niečo, čo by deti určite mali vidieť. Je super tiež, že vo filme nie je žiadny reálny zloduch. Vlastne aj miesta, ktoré môžu pôsobiť na prvý pohľad strašidelne môžu ukrývať veľa pekného a obyčajného. To oceňujem. Mám rád našu hlavnú hrdinku Sam. Jej príbeh je zaujímavý, jej postoj je super a aj keď by jej človek doprial v živote trošku šťastia, tak obdivuje jej pozitívny postoj, optimizmus a najmä vždy myslí viac na druhých. Animácie sú veľmi kvalitné a celkovo mám z filmu pocit, že siaha pokojne na kvality, aké nám prináša Pixar. Takže Skydance Animation určite budú štúdio, ktorého postup budem sledovať aj ďalej. Pre mňa veľmi pekný animovaný film pre celú rodinu. Čeknite si ho a uvidíte sami. So šťastím sa vám bude páčiť rovnako ako mne. Hodnotenie: A- ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Idea, posolstvo a pointa tohto animáku sú skvelé! Celý ten námet má určite potenciál, aj kompozične to bolo celkovo vydarené, akurát tu bolo na môj vkus príliš veľa infantílnosti a mnohé scénky vyznievali trochu trápne. No na druhú stranu tu bolo aj kopu super hlášok a scénok s milým dôvtipom, na ktorých sa dalo z chuti pousmiať (na niektorých aj zasmiať). Tento animák veľmi šikovne dáva do kontrastu šťastie a smolu, a prostredníctvom fantastických ríš šťastia a smoly nám ukazuje, ako to vlastne celé je :) Milé, feeling good, a veľmi kvalitná pointa. Len škoda tých niektorých priblblých vsuviek a čudných magických indivíduí. Aj kvôli tomu len 3* ()

Galéria (16)

Súvisiace novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (viac)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (viac)

Reklama

Reklama