Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inteligentní, ale nemotorná osmnáctka Quinn se zapřisáhne, že se dostane na Duke, a stane se kvůli tomu závodní tanečnicí. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (37)

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Typická záležitost pro mladé (asi spíše dívčí osazenstvo) a ještě mladší. Víc než slušné taneční kreace, dunivá a nabíjející hudba, plytká a už značně opotřebovaná zápletka, scénář jedno velké klišé. Nicméně pár opravdu dobrých hlášek a záseků tam bylo. Například s Heroldem a jiné. Holka (14let) je z filmu na větvi, tudíž jsme spoljiily hodnocení. Já dvě a půl, ona čtyři a půl, takže výsledek tři a čtvrt. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Toto je film vážne iba z nudy a z neschopnosti niečo si z Netflixu vybrať. Obyčajne to tak dopadne, že si v tom prípade zvolí človek tú najväčšiu vtákovinu. Čo sa žiaľ potvrdilo aj v tomto prípade - otrasná hudba a hlavná herečka absolútne mimo realitu, potreby a aj jej schopnosti. Nezáživné, nudné a infantilné. Vhodné iba pre teenagerov, no len tých, čo ešte len začali s pubertou. Starší to už ofrflú. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

lykan9 

všetky recenzie používateľa

Prakticky stejná kvality jako v případě Feel the Beat. Krásná hlavní protagonistka, neurážející taneční téma a průměrná zábava. Zároveň stejné chyby v podobě neopuštění již tisíckrát zaběhlých klišé a chybějící inovace. Nejsem nijak uražen, ale už by to chtělo, aby toto téma někdo chytnul za koule a měl odvážnější přístup k jeho zpracování. Ne každý film musí mít hned happy end. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

V reále by si "Work It" zaslúžilo asi nižší rating. Ale niekedy človeku padne dobre si po ťažko dni sadnúť a pozrieť si niečo, pri čom môže jednoducho vypnúť a ísť s tým až do konca. A to je presne tento film. Je to predvídateľné, je to klišé, viete ako to celé dopadne, no dokázal som si to užiť. A možno najmä vďaka postavám. Quinn je celkom sympatická a je obdivuhodné, že Sabrina Carpenter sa dokáže usmiať ako Joker (Jack Nicholson), čož bolo celkom strašidelné. A chápem jej kamošku Jas, že po nej chcela, aby s tým pohľadom prestala. Tiež by som to nezvládol. Choreografie sú celkom dobré a aj spôsob ako dokážeme nájsť v sebe svoj vlastný rytmus. To sa mi páči. Niektoré veci musíme cítiť. Nedajú sa proste naučiť z kníh. Hudba okey, no miestami som si povedal, že je veľmi dobre vidieť, prečo moderná hudba úplne stráca chuť. Je tu pár fakt zaujímavých "hitov" (No no no no... na na na na na). Čo mi na filme vadilo asi najviac bol náš ružovovlasý zloduch. Jeho postava je klišé, je otravná a dokopy tam nič moc nepridáva. Je to jedine na to, aby bol vo filme nejaký konflikt, no dokopy ma všetky scénky s ním len otravovali. Nuda. Film je podľa mňa pozerateľný. Netreba od toho iba čakať veľa. Ale ako oddychový film to úplne stačí. Hodnotenie: C+ ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

Work It neprináša nič prevratné na poli tanečných filmov, a už vôbec nie filmov ako takých... Avšak, je to príjemný, rozkošný film, ktorý je vytiahnutý z priemeru báječným-sviežim-energickým castom - Sabrina Carpenter, Liza Koshy, a samozrejme Jordan Fisher, ktorého naprosto zbožňujem. Film má energiu, humor, srdce, a tonu cheesy klišé ktorým nedokážem niekedy odolať a niekedy fakt potrebujem k životu. 3.75* ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama