Reklama

Reklama

Blbý a ešte blbší: Ako sa stretli

  • Slovensko Blbý a ešte blbší: Ako Harry stretol Lloyda (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V roku 1986 sa to všetko začalo... V prvý deň na strednej škole je Harry Dunne (Derek Richardson) bezradný a hľadá niekoho, kto by mu pomohol, s kým by sa mohol kamarátiť. Ujme sa ho Lloyd Christmas (Eric Christian Olsen), ktorý býva v suteréne školy. Keďže skorumpovaný riaditeľ školy a jeho priateľka chcú získať niekoľkotisícový grand, robia nábor študentov do umelo zriadenej triedy - a Lloyd a Harry sú ľahkou korisťou. Pomôže im dostať sa z tohto podvodu krásna Jessica (Rachel Nichols)? (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (244)

Bauer odpad!

všetky recenzie používateľa

No tak tohle to je příšernost , nechutnost a totalní debilita!!!!! Neuvěřitelný!!!!Kdo neuvidí neuvěří.Na to jak sem se válel smichy u Blbý a blbější , tak u toho to filmu sem se 4 krát pousmál.Neuvěřitelně dementní snénář , příšerný herecký výkony.Kde proboha vyhrabali představitele Harryho a Llyoda??Nejspíš v krámě s dementama! .Nechci to vidět a ani o tom slyšet už nikdy v životě!! ()

H.Gordon 

všetky recenzie používateľa

Náhodou, pokračování jedničky si myslím je zdařilejší. Musím hlavně pochválit výborné herecké výkony hlavních postav. Opravdu jsem docela věřila, že to hraje mladý Jim a mladý Jeff. Bylo tam i poměrně dost vtipných momentů a to jsem opravdu čekala nesmírnou blbost. Troufla bych si tvrdit, že je to o něco málo lepší než původní Blbý a blbější a to je přitom klasika a Jeffa Danielse mám velmi ráda. ()

Reklama

JosefTomas odpad!

všetky recenzie používateľa

Jak jsem dal u pokračování filmu Maska, tak zde musím udělat to samé, dávám odpad, vím sice, že ten film musel někdo natočit, ale to raději natočím jiný film, který si nepůjčuje jméno slavné značky, takže musím dát 0%, protože tu hlavně není Jim Carrey, který umí díky hereckým schopnostem zvednout kvalitu jakéhokoliv film, ve kterém hraje. 0% ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Blby a blbejsi je jedna z nejlepsich komedii, tohle pokracovani je sice stupidni, ale zabavne stupidni. Tvurci jako kdyby se vyzivaly ve vymysleni co nejdebilnejsi kokotiny a ve vysledku to je vetsinou vtipny. Navic z vtipu s hovnama sem nemoh. Ale je tu vic perfektnich foru, jako treba majitel benzinky. Ale na druhou stranu, neustale opakovani nekterejch foru uz po case pusobilo trochu trapne. Pribeh taky neni nejhorsi a vysvetli jak vzniklo kamaradstvi a navic je tu slusna zapletka. Herecky obsazeni se tvurcum fakt povedlo, ani ne tak Harry, ale Lloyd je fakt perfektni. Jiste, na Carreyho nema, ale je mu nehorazne podobnej a rozhodne me svym vykonem neurazil. Eugena Levyho znam jen z prcicek a tahle role mu nejak zvlast nesedla. Pokud budete cekat inteligentni zabavu, bezte se rovnou obesit, ale pokud uverite nazvu filmu, budete se dobre bavit. ()

Bat55 

všetky recenzie používateľa

Troy Miller nám ukázal ako má vypadať stupidný ba až nechutný film.Scenár akoby písal človek,ktorý to v hlave nemá v poriadku.Dvaja hlavný hrdinovia Harry a LIoyd sú naozajstní magori a pripomínajú mi nejaké opice z pralesa.Sú postihnutí to áno,ale toto je už moc.Potom trapné scény s Jessicou a Harrym alebo LIoydom.Pre mňa vrchol blbosti.Záleží ako sa na to človek pozerá,já som to bral ako úplnú vygumovanú debilitu a abraka dabra,celkom to ušlo./30%/ ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (6)

  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)

Reklama

Reklama