Reklama

Reklama

Blbý a ešte blbší: Ako sa stretli

  • Slovensko Blbý a ešte blbší: Ako Harry stretol Lloyda (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V roku 1986 sa to všetko začalo... V prvý deň na strednej škole je Harry Dunne (Derek Richardson) bezradný a hľadá niekoho, kto by mu pomohol, s kým by sa mohol kamarátiť. Ujme sa ho Lloyd Christmas (Eric Christian Olsen), ktorý býva v suteréne školy. Keďže skorumpovaný riaditeľ školy a jeho priateľka chcú získať niekoľkotisícový grand, robia nábor študentov do umelo zriadenej triedy - a Lloyd a Harry sú ľahkou korisťou. Pomôže im dostať sa z tohto podvodu krásna Jessica (Rachel Nichols)? (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (244)

Bat55 

všetky recenzie používateľa

Troy Miller nám ukázal ako má vypadať stupidný ba až nechutný film.Scenár akoby písal človek,ktorý to v hlave nemá v poriadku.Dvaja hlavný hrdinovia Harry a LIoyd sú naozajstní magori a pripomínajú mi nejaké opice z pralesa.Sú postihnutí to áno,ale toto je už moc.Potom trapné scény s Jessicou a Harrym alebo LIoydom.Pre mňa vrchol blbosti.Záleží ako sa na to človek pozerá,já som to bral ako úplnú vygumovanú debilitu a abraka dabra,celkom to ušlo./30%/ ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Ředitel Collins systematicky okrádá školu a chce získat stotisícový grant podmíněný založením zvláštní třídy, aby si mohl se svačinářkou Hellerovou koupit bydlení na pláži Waikiki. Harry s Lloydem jsou tedy zařazeni do zvláštní třídy. Od inspektora se dozví, že přijede sám zakladatel grantu, aby mu předal šek. A milý Harry s Lloydem překazí plány arogantnímu řediteli, a ještě se tak trochu zamilují do jedné slečny. Pobavil jsem se, ale zase ne nějak královsky, ale gagů je na skladě hodně a bylo poměrně z čeho vybírat. Navíc, Eric Christian Olsen a Derek Richardson jsou svým předlohám z předchozího filmu podobní a jejich mladší vydání Harryho a Lloyda táhne film velmi spolehlivě. ()

Reklama

lokol 

všetky recenzie používateľa

strasne blbe....tento film sa chcel strasne podobat na svojho predchodcu..ale okrem ucesov to bolo cele na hovno....a co sa tyka majitela domu...ja rozoznam cokoladu od hovna....takze cele to bolo blbe...este aj s tymi zmrznutymi jazykmi sa im to nepodarilo...povodne ked som o tom pocul cakal som nieco vtipne...nieco na sty lblby a blbsi...ale ak boli v careyovke blbe herecke vykony...tak potom co tuto? podla mna niektori pri hodnoteni neviem co beru do uvahy....vlastne ani neviem preco je hodnotenie take ake je... ()

Pajky3 

všetky recenzie používateľa

Sice jsem to neviděl úplně celý, ale myslim, že na začátku se nedělo nic, co by zachránilo mé hodnocení. Jedinou hvězdičku tomu snad dávám i za to, že v takovémhle skvostu začínal Shia LaBeouf. Nic jinýho tam vtipnýho nebylo. Pouze vulgární, fekální a nopravdu nepovedenej humor. Jim Carrey a Jeff Daniels nejdou nahradit, prostě nejdou. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Blby a blbejsi je jedna z nejlepsich komedii, tohle pokracovani je sice stupidni, ale zabavne stupidni. Tvurci jako kdyby se vyzivaly ve vymysleni co nejdebilnejsi kokotiny a ve vysledku to je vetsinou vtipny. Navic z vtipu s hovnama sem nemoh. Ale je tu vic perfektnich foru, jako treba majitel benzinky. Ale na druhou stranu, neustale opakovani nekterejch foru uz po case pusobilo trochu trapne. Pribeh taky neni nejhorsi a vysvetli jak vzniklo kamaradstvi a navic je tu slusna zapletka. Herecky obsazeni se tvurcum fakt povedlo, ani ne tak Harry, ale Lloyd je fakt perfektni. Jiste, na Carreyho nema, ale je mu nehorazne podobnej a rozhodne me svym vykonem neurazil. Eugena Levyho znam jen z prcicek a tahle role mu nejak zvlast nesedla. Pokud budete cekat inteligentni zabavu, bezte se rovnou obesit, ale pokud uverite nazvu filmu, budete se dobre bavit. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (6)

  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)

Reklama

Reklama