Reklama

Reklama

Zákeřná setkání

  • USA Fatal Affair
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Posezení se starým známým se promění v nebezpečnou posedlost. Právnička se ocitá uprostřed děsivé hry na kočku a myš, která ohrožuje všechny její blízké. (Netflix)

Diskusia

iWoman

iWoman (hodnotenie, recenzie)

Ach jo, tolko klise.. A nazov Fatal Affair nesedi, kedze ziadna afera nebola.

SPOILERS:

Kua tak policajti nedokazali zistit, ze co ten chlapik spravil, ale ona sa mu bez problemov natuka heslo (na druhy pokus!) a voila fotky rovno na desktope. A ze vraj ho vysetrovali.. kopec nonsensu, ktore nedavaju zmysel. Kamoske, ktora ju roky pozna, staci aby jej niekto cudzi nieco nabulikal do hlavy a ona okamzite prepne a este vrieska ako krava. No podakovala by som sa za taku kamosku. Sa cudujem, ze to ta herecka chcela takto vobec hrat. 

K tomu koncu sa radsej ani nevyjadrujem..

 

Mam rada filmy s temou fatalnych afer, ktore idu do thriller stylu ale tento film ma od toho riadne daleko..

 

Este k tym debilnym komentarom. Ked je obsadenie belochmi tak to nikto nevypichuje ze aha sami gadzovia, ale akonahle je pokozka o nieco tmavsia tak kazdy jeden xenofobny komentar to musi vypichnut. Klasika csfd. Ja si rada pozriem japonsky film, kde su sami japonci, alebo indicky film kde su sami indovia a nevidim dovod si nepozriet americky film kde su sami afro-americania. People come in different colours and sizes. Get over it.

Reklama

Reklama