Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Desaťročná Cécile sa spolu s matkou Louise presťahuje do dedinky na juh Francúzska. Začleniť sa medzi ostatné deti nie je jednoduché, Cécile však začne robiť starosti aj čosi ďalšie. Zistí, že v cirkuse, ktorý sa usadil neďaleko, týrajú poníka Poly. Rozhodne sa zviera zachrániť a naplánuje útek. Prenasledované obávaným vedúcim cirkusu a záhadným Victorom sa Cécile a Poly vydávajú na útek plný zvratov, na cestu dospievania, ktorá ukáže silu skutočného priateľstva. (Continental film)

(viac)

Recenzie (3)

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Režisér Nicolas Vanier je gýčiar, ale to nevadí, gýč dnes letí. A to až tak, že Poly išiel v lete v SK kinách. To len aby českí diváci vedeli, o čo takmer prišli. Ak by som si kúpil lístok do kina na toto, tak ma asi porazí. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Patetické, nudné a priemerne zahrané. Pre malé dievčatá to ale môže byť celkom fajn. Alebo keď vonku prší a človeku sa chce spať. 30/100 ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Poly patrí k príjemným snímkom s milou a rodinnou atmosférou, ale s nekončiacim klišé a neskutočne stupídnym záverom. Ako detský príbeh je to natočené fajn a dá sa povedať, že šablónovito podľa množstva podobných už natočených filmov. Takže nič nové pod slnkom a za mňa len ťažký priemer. 55 % ()

Reklama

Reklama