Reklama

Reklama

Maó gakuin no futekigóša: Šidžó saikjó no maó no šiso, tensei šite šisontači no gakkó e kajou

(seriál)
  • Japonsko Maō Gakuin no Futekigōsha: Shijō Saikyō no Maō no Shiso, Tensei Shite Shison-tachi no Gakkō e Kayou (viac)
Trailer 6
Japonsko, (2020–2024), 14 h 11 min (Minutáž: 23 min)

Predloha:

Šú (kniha)

Hudba:

Keidži Inai

Hrajú:

Tacuhisa Suzuki, Tomori Kusunoki, Sačiko Kodžima, Riho Sugijama, Nene Hieda, Júko Nacujoši, Takuma Terašima, Júka Amemija, Sajumi Suzuširo, Rjó Sugisaki (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(37)

Obsahy(1)

Jsou to již dva tisíce let od okamžiku, kdy povstal mocný pán démonů Anos Voldigord, který byl tak silný, že si dokázal podrobit celý svět lidí, na prach spálit les prastarých duchů, ovládnout všechny magické elementály a zničit i samotné bohy. Tak vznikla společnost, ve které démoni hrají prim. Krutý pán démonů však časem tajemně zmizel, a tak se svět za těch dva tisíce let vlastně docela změnil. Vše se uklidnilo a i když dál světu vládli Anosovi nástupci, poznali všechny přeživší rasy klid a mír. Nyní se na zdejší magické škole Delsgade otevírá nový ročník a proroctví říkají, že právě zde by se měl objevit další budoucí pán démonů. Měsíc před zkouškami do nového školního ročníku se v jednom obyčejném domě, dvěma vcelku normálním lidem, narodil velmi zvláštní chlapec. Nejen že za celý měsíc dokázal neskutečně vyrůst a nyní vypadá jako obyčejný středoškolák, ale také má evidentně nezměrný magický potenciál a sám sobě říká Anos. Prastarý zakladatel, původní pán démonů, vítěz nad samotnými bohy je zpět! Má tento mladík v plánu opět ovládnout svět a znovu usednout na svůj trůn? A jak se dokáže vyrovnat se změnami, kterými společnost v jeho nepřítomnosti prošla? Půjde vůbec dohromady všemocný pán démonů a běžný středoškolský život? (Jeoffrey)

(viac)

Recenzie používateľa Hees k tomuto seriálu (2)

Maó gakuin no futekigóša: Šidžó saikjó no maó no šiso, tensei šite šisontači no gakkó e kajou (2020) 

Obrovsky dlhý názov anime Maou Gakuin no Futekigousha: Shijou Saikyou no Maou no Shiso, Tensei shite Shison-tachi no Gakkou e Kayou a ak by dĺžka názvu rovnala sa kvalita tak by robili ešte dlhšie názvy. Toto anime je proste novým trendom na super OP postavu, ktorá nemá žiadnu konkurenciu a v tomto prípade je tu Anos, ktorý je enormne OP. Ak by som to mal zhodnotiť tak nedostane určte nič čo ste niekde inde nevideli, lebo podobných anime je naozaj veľmi veľa, ale zas na druhej strane nedostane ani nudu a myslím si, že jednotlivé diely vôbec nenudia. Páči sa mi aj to, že anime nie je len o hlavnom hrdinovi, ale dejú sa veci aj v pozadí a jednotlivé postavy spolu interagujú.  Anime po prvej sérii nepovažujem vôbec za háremovku napriek tomu, že hlavný hrdina má okolo seba dievčatá tak o ne neprejavuje záujem. Bohužiaľ prvá séria nebola vôbec nejak výnimočná a to čo dostanete tu dostanete inde aj lepšie, ale celkovo to za stratený čas nepovažujem. ()

Season 1 (2020) (S01) 

Zoberieme jeden vysoko kvalitný charakter hrdinu ah ospravedlňte ma nie hrdinu, ale démona, ehm ospravedlňte ma nie len démona, ale šéfa všetkých démonov menom Anos a dáme tento vynikajúci charakter do priemerného príbehu s priemernými ostatnými postavami. Kolísajúca kvalita prvej série, občas nejaká situácia poteší a občas je to trochu slabšie. Dúfam, že nabudúce skúsia spraviť Japonský názov ešte dlhší, aby mi zlyhalo vyhľadávanie v MAL. Podľa môjho názoru toto anime dokonca ani nie je háremovka (aspoň čo sa týka prvej série), lebo hlavný hrdina ani nejako nejaví záujem o množstvo dievčat napriek tomu, že má vlastne aj svoj vlastný fan klub a to je preto, že keby nestačia divákom ženské charaktery, ktoré tam už sú tak pre istotu pridali ďalších myslím, že sedem, aby bolo na čo sa pozerať. Potešilo ma trochu aj to, že vedľajšie charaktery mali nejakú tú romantiku medzi sebou a to sa v podobných anime ako je toto veľmi často nestáva. Hlavný hrdina Anos je proste šéf a robí si tam čo len chce a kedy chce a to je vlastne na tomto anime zábavné, že všetci potom pozerajú, že wau a to sa deje opakovane a opakovane. Potešia aj menšie "šarády" na konci. tým myslím, že koniec prvej série je naozaj nápaditý a dobrý. Za mňa naozaj nadpriemerný priemer, ale bohužiaľ chýbala tomu nejaká maličkosť, aby som si anime zapamätal. ()

Reklama

Reklama