Reklama

Reklama

Dobrý muž

(festivalový názov)
Trailer

Obsahy(1)

Benjamin a Aude túžia po dieťati. Keď zistia, že Aude deti mať nemôže, Benjamin sa ponúkne problém vyriešiť... Herečka Noémie Merlant opäť prijala neľahkú hereckú LGBTI výzvu a oplatilo sa – v úlohe Benjamina exceluje, podobne ako francúzska herečka a hudobníčka Soko v úlohe jeho partnerky. Odvážny film o láske a rodinnej súdržnosti, ktorá prekračuje hranice rodu, je inšpirovaný skutočnými udalosťami. (Filmový festival inakosti)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

mira.l 

všetky recenzie používateľa

No tak jedna * .... tak nějak ze slušnosti... Nějakou dobu mi trvalo, než jsem se zorientoval v přítomnosti a minulosti, ani pak mě to nikterak nechytlo. ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

ze začátku mi to nešlo pod nos.ale když jsem se nad tím zamyslela proč to tak je,zjistila jsem ,že film měl opravdu co sdělit.lesba a transka si pořídily dítě.Svoje dítě se společným DNA s jednou z nich.A jak na potvoru musela to být Benjamin.Čiže:nikomu dítě neukradly ani jim je neodnosila náhradní matka.pokud se nepletu ,příběh se opravdu stal.Fotky těhotného "muže"obletěly svět.Co mi ale vadilo,že hlas české dabérky kolidoval s hlasem v originálu.Tam nebyl tak ženský.To se fakt nepovedlo. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama