Reklama

Reklama

VOD (1)

Autobus plný vězňů se na opuštěné silnici stane terčem útoku a řidič (Javier Gutiérrez) musí bojovat o život s pasažéry i útočníky. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (91)

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Prva pol-hodinka pomerne slusna. Zial, len po prvy vystrel, kedy pan policajt sa ani nenamalhal kryt, co je jedna z prvych veci, ktore sa na akademii, ci inej zlozke sil, uci. S pribudajucimi minutami je to vsak ten najmenej vybocujuci problem. O psychologii zucastnenych v aute tiez radsej pomlcim. Koruu tomu nasadi dlhy "vysvetlujuci" pokec v zavere s pachatelom, ktory predtym nerobil "caviky". Cele to strati vaznost. Slabota. 40% ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Taký klasický, štandardný thriller, ktorý sa snažil zahrať to na diváka svojim moralizovaním v závere a pointou, že niekedy je nutné urobiť aj niečo protizákonné, aby si človek vybojoval zaslúženú spravodlivosť. Avšak tie jednotlivé dejové cestičky a vedľajšie dejové linky zaváňali častou banalitou a štandardným podaním príbehu. Nič také, čo by výraznejšie zaujalo, skôr naopak, bola tu častá nuda. Slabší priemer. 55/100 ()

Reklama

Praxis 

všetky recenzie používateľa

Jasný stručný pravidla v tomhle hektickým španělským thrilleru. Konec filmu byl trochu ujetej, ale jinak to hezky šlapalo a herci si tuhle vyvražďovačku po jiném evidentně užívali. V této jiné variantě nebezpečné rychlosti to naštěstí rychle odsýpalo, a já se ani jednou nenudil, takže vlastně pozitivní dojem. Jen ten konec prostě... Ten byl megadivnej. 60% ()

Zombi 

všetky recenzie používateľa

Místy slušně atmosferický thriler, který by se klidně dal natočit i v našich končinách. Napínák převážně ze stísněného prostoru obrněného autobusu na přepravu vězňů. Bohužel motiv a logika některých činů i chování postav je občas silně přitažená za vlasy a dost to kazí výsledek. Za mě slabší 3 hvězdy. ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Priemerný thriller zo španielskych končín, ktorý nijak zvlášť nenadchne, ale zároveň ani neurazí. Občas sa mi síce dianie zdalo trošičku preťahované a sám som sa pristihol, že sa nudím (zhruba polhodinu pred koncom), ale väčšinou som sa celkom bavil, takže som v rámci možností som spokojný. Španielski režiséri už asi majú točiť napínavé trilery tak nejak v krvi. Akurát je tu pár chybičiek v scenári a motívy vraha nemusia úplne dávať zmysel vzhľadom k jeho predchádzajúcemu počínaniu, ale nejak extra to nekazí celkový zážitok z filmu. Vo výsledku teda divák nespraví žiadnu chybu, keď si film pozrie, ale ak očakáva nejaký silný, mrazivý a atmosférický triler, ktorý ho udrží v napätí a už nepustí, niečo také sa žiaľ nekoná a bude musieť siahnuť po niečom staršom. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (5)

  • Miguel (Karra Elejalde) unese vězeňský náklaďák, prvně startuje škrtáním dvěma drátky, ale ve druhé scéně startuje pravou rukou klíčem. (noxi600)
  • Náklaďák přejede ostnatý řetěz a jede ještě nějakých pár metrů. V záběru zezadu na náklaďák je vidět, že levé přední kolo není píchlé. Potom, co vystoupí i druhý policajt, je záběr na přední pravé kolo, před kterým leží ostnatý řetěz. (noxi600)
  • Zraněný policista najde v autě noviny a tam stojí: „Stále se pohřešuje Soledad Gonzalezová.“ Jedná se o odkaz na seriál Ztracená (od r. 2020). (Monishka91)

Reklama

Reklama