Reklama

Reklama

Lovci ostrovov

(relácia)
  • Česko Lovci ostrovů (viac)
Reality-TV
USA, 2013, 22 min

Obsahy(1)

Myslíte si, že mať vlastný ostrov je nedosiahnuteľný sen? Sú šťastné rodiny, ktoré si to môžu dovoliť, a tak opustia svoj mestský dom a presťahujú sa na ostrov v Karibskom mori. Výber však nie je jednoduchý. Vybrať si ten pravý ostrov zo všetkých rajských záhrad, ktorých brehy obmývajú vlny tyrkysového mora, je možno ešte ťažšia úloha než rozhodnúť sa pre kúpu toho či onoho tradičného domu alebo bytu. Záujemcovia si prezrú tri ostrovné nehnuteľnosti a potom si jednu z nich vyberú na kúpu alebo prenájom. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Pár boháčov sa rozpráva, aký ostrov v teplých krajinách si kúpia. Pekné zábery na priezračné more a palmy sú jedinou devízou, inak "dokument" o ničom. ()

Herzeleid 

všetky recenzie používateľa

Kupci si vybírají mezi 3 navrženými ostrovy. Standardní reality show formát, zde se však prodávají ostrovy. Jednotlivé možnosti jsou rozebrány s ohledem na požadavky a výhody/nevýhody a kupec následně vybírá vítěze, což poté kupuje. Délka je krátká a zbytečně se tak nezdržuje. Vcelku příjemná podívaná ne netradiční lokality. A překvapivě ne nutně se musí jednat o nemovitosti za miliony dolarů. ()

Reklama

Reklama