Reklama

Reklama

Klíšťák

(seriál)
  • USA The Tick
Animovaný / Rodinný / Komédia
USA, (1994–1996), 12 h 35 min (Minutáž: 19–22 min)

Tvorcovia:

Ben Edlund

Hudba:

Doug Katsaros

Hrajú:

Townsend Coleman, Rob Paulsen, Kay Lenz, Micky Dolenz, Jess Harnell, Jim Cummings, Jennifer Hale, Dan Castellaneta, Dorian Harewood, Brad Garrett (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(36)

Obsahy(1)

Zloduchové, třeste se! Do boje s vámi přichází Klíšťák, dvousetkilový modrý výstřední superhrdina. Spolu se svým parťákem Arturem, bývalým účetním v molím kostýmu, brání své město před těmi nejhoršími zločinci, jaké kdy svět spatřil... Tento komediálně laděný animák si bere na mušku nejen klišé superhrdinských komiksů, ale i kaidžu-eiga filmy a další. Jako předloha posloužil komiks Bena Edlunda, mezi lety 1994 a 1997 vznikly 3 sezóny (dohromady 36 epizod) seriálu. Příprava čtvrté sezóny již však byla společností Fox stornována. (Slavland)

(viac)

Diskusia

Debreno

Debreno (hodnotenie, recenzie)

cziss

bohužiaľ, v našich končinách sa to dá zohnať iba nelegálne a v anglickom jazyku. Ale torrenty my slušní ľudia nepodporujeme :)

cziss

cziss (hodnotenie, recenzie)

Taky bych se rád podíval znovu. Na youtube je jen neúplná první řada.

na príspevok reagoval Debreno

Kerros

Kerros (hodnotenie, recenzie)

Chlap ktorý má doslovne namiesto hlavy stoličku,chlapec čo má svoju tajnú zločineckú skrýš na strome pred domom a hovoriaci delfín. A proti nim veľký modrý Patriot s tykadlami na hlave s bojovým pokrikom "lžíííce"a s parťákom ktorý vypadá ako králik ale je to mola. Toto môže byt buď úplne super, alebo úplná blbosť. V tomto prípade je to tá prvá možnosť.

Liongang

Liongang (hodnotenie, recenzie)

Zlo přichází v mnoha podobách. At už jako masožravá kráva, nebo jako Josif Stalin.

byfo

byfo (hodnotenie, recenzie)

nazdar lidi,nemáte náhodou někdo tenhle skvělej seriál doma????Strašně bych hochtěl zase vidět,ale nemůžu ho nikde sehnat

Reklama

Reklama