Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuveriteľná právnička

(seriál)
  • Česko She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (viac)
Trailer 1
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvorcovia:

Jessica Gao

Réžia:

Kat Coiro, Anu Valia

Predloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrajú:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(9)

V seriáli She-Hulk: Neuveriteľná právnička od štúdia Marvel musí Jennifer Waltersová - právnička zaoberajúca sa právnymi prípadmi spojenými so superľuďmi - žiť komplikovaným životom single ženy po tridsiatke, ktorá je zhodou náhod tiež zelená, dvojmetrová a supersilná obryňa. (Disney+)

Recenzie používateľa johnsnow k tomuto seriálu (10)

She-Hulk: Neuveriteľná právnička (2022) 

Je to síce najhorší MCU seriál ale nebolo to až tak hrozné, až na tú 6 epizódu. Ako celok priemer, no nie až taká hrúza jak som čakal. ale efekty, humor a hlavne búranie 4 steny stálo za konský oní. ()

Normálne množstvo hnevu (2022) (E01) 

No musím povedať, že nei tak zlé ako som sa obával po recnziách. Jasné, je za mnou iba 1 epizóda a skurviť sa to ešte môže, ale teraz je to na slušné 3* akurát ten záver je strašne dementný jednak dianím a jednak postrihaním scén. ()

Superľudské právo (2022) (E02) 

Nuž musím povedať, že prekvapivo ešte zaujímavejší diel ako predchádzajúci. Síce je pravda, že z Abominationa spravili zrejme píšmeka čo má 7 samíc na trtkanie, ale inak sa konečne  film hulk z roku 2008 plnohodnotne dostáva do MCU sveta. Hej a som zvedavý ako to porieši ohľadom záberov ktoré sme videli už v pičinčim.  Veci ktoré sa fakt míňajú účinkom je humor, búranie štvrtej steny a otrasné CGI. ()

Ľud vs. Emil Blonsky (2022) (E03) 

Priemerná ale slušná epizóda kde tentokrát aspoň jeden fór v rámci búrania steny zafunguje. Prípad ohľadom Jablonského je tiež fajn, krátka akčná scéna je taká ehm ale dobre toto o akcii nie je. Avšak potitulkovka to je taká pičovina, že koniec. ()

Toto nie je skutočná mágia? (2022) (E04) 

Čím ďalej to sledujem tým viac si hovorím, že to síce je najhorší seriál MCU ALE vôbec to nie je také extra prúserové.  Jasné efekty, humor a búranie steny stoja za anál, ale právničina je tu dobrá a dokonca v tomto diely aj tá superhrdinská akcia s tými mutabazmekmi nebola zlá. Potitulkovka oproti minulej stále nič extra, ale 1000-krát znesitelnejšia. ()

Strelená, zelená, do týchto džínsov stvorená (2022) (E05) 

Stále na rovnakej úrovni. tentokrát dokonca občas aj humor zafungoval, trebárs to fejkové čínske oblečenie, no tam som chcípol. A v závere náznak toho, že sa nám čoskoro zjaví náš hošan Daredevil. ()

Len Jen (2022) (E06) 

Tak toto bolo fakt hrozné. Svadbová pasáž dosť na prd, ale právnická pasáž s nesmrtelným hošanom čo má sedem manželiek a manžela, to akože do piče čo bolo. Ani vtipné, ani vážne, teda ak nerátam ten skok z okna. Súboj s Titániou skončí tak rýchlo jak začne, akurát posledná cca 1 minúta príjemne vylepší dojem, ale to je málo. Plus navyše to pôsobí jak epizóda ktorá je tam preto lebo nebol matroš na 9 častí. Ved koniec koncov sama šrečica nám to v buraní steny potvrdí. ()

Dovolenka (2022) (E07) 

Prekvapivo až veľmo príjemná epizóda ktorá pobavila, aj udrela na nejakú tú emóciu. Záver očakavaný, avšak snáď to konečne dá aj nejakú tú kucapacu. ()

Žabiak a zranenie (2022) (E08) 

Najlepšia epizóda. Príde Daredevil (urobili z neho trošku blba čož je škoda a tú záverečnú scénu odchodu si mohli odpustiť) ale jeho bitka v chodbe je parádna, i súboj s she-hulk. Záver naozaj podarený a konečne to ide do tuhého. Tak snáď to finishom nepojebú. ()

Čia šou je toto? (2022) (E09) 

No tak ako som s aobával pojebali to. Uznávam, nie tak ako som čakal, ale pojebali. Koniec hrozný, tá pasáž kde opičovala ššcko v amrvelu, vrátane cameí a teasovačky na ´dalšie postavy by bola fajn, kebyže cameá a teaser Hulkovho syna nebol i tu. 3* nech nežerem. ()

Súvisiace novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (viac)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (viac)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (viac)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (viac)

Reklama

Reklama