Reklama

Reklama

Sektor

(seriál)
Trailer
USA / Veľká Británia, (2020–2023), 21 h 16 min (Minutáž: 49–56 min)

Tvorcovia:

Mickey Down, Konrad Kay

Hudba:

Nathan Micay

Hrajú:

Conor MacNeill, Priyanga Burford, Marisa Abela, Myha'la, David Jonsson, Harry Lawtey, Ken Leung, Freya Mavor, Sinna Mogul, Nabhaan Rizwan, Clea Martin (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Seriál Sektor, zasazený do vzrušujícího světa mezinárodních financí, sleduje skupinu ambiciózních dvacátníků, kteří se snaží budovat svou kariéru a budoucnost. Mladí absolventi soutěží o omezenou nabídku stálých pracovních míst v jedné z předních londýnských investičních bank. Hranice mezi spolupracovníky, přáteli, milenci i nepřáteli se však rychle začnou stírat poté, co se nechají pohltit firemní kulturou organizace, v níž se vše řídí nejen obchodem a dividendy, ale také sexem, drogami a egem. Zatímco členové skupiny zažívají své první úspěchy a prohry, začnou si uvědomovat, že život možná není jen honba za penězi a lepším postavením. (HBO Europe)

(viac)

Zaujímavosti (7)

  • Na scéne boli koordinátori intimity, ktorý mali zabezpečiť hercom pohodlie a zároveň Lena Dunham mala za cieľ, aby sex vyzeral čo najrealistickejšie. Herrold o tom povedala: „Keď mám sex, nevyzerám ako modelka Victoria Secret. Sex je chaotický, nemotorný a neohrabaný. Lena v nás povzbudila túto realitu. Bola som taká nadšená, že som súčasťou tejto novej vlny sexu na obrazovke, ktorá ukazuje, čo sa naozaj deje a neukazuje len konvenčne atraktívne telá. Som naozaj nízka a trochu chudá, mám veľa tetovaní a nemám veľké prsia. Toto som chcela vidieť na obrazovke, keď som bola mladá.“ (Arsenal83)
  • Lena Dunham veľmi chválila Myha'lu Herrold, s ktorou sa počas natáčania zblížila: „Inšpiruje ma. Núti ma, aby som sa pracovala s vášňou, nadšením a bystrosťou. Pripomenula mi, prečo rada robím to, čo robím. Zmenilo to môj život, navždy ma to ovplyvnilo a som na ňu tak hrdá.“   (Arsenal83)
  • Pred začiatkom natáčania usporiadala Lena Dunham párty pre hercov na vidieckej chate vo Walese, kde býva. Herrold na to spomínala: "Objednala nám veľa pizze, pili sme čaj, jedli sušienky a rozprávali sa. Lena potom prišla a spýtala sa: Tak kto tu randí? Kto je single? Ja som bola single." (Arsenal83)
  • Myha'la Herrold o početných sexuálnych scénach v seriáli: "Možno som špeciálny prípad, ale bola som nadšená, že sme tieto scény robili. Som veľmi, chcela som povedať, že sexuálne založená osoba, ale lepšie by bolo povedať, že som osoba, ktorá sa odmieta odpútať od sexuality, pretože mi to príde neľudské. Každý kúsok sexu v scenári dáva pocit, že je tam za nejakým účelom. Táto mládež je vo veku 21 až 23 rokov: neustále majú sex." (Arsenal83)
  • Seriál sa nevyhýba úplnej mužskej nahote, na čo Myha'la Herrold s nadšením povedala: "Tak to k*rva má byť! Myslím, že je čas napraviť rovnováhu v pomere prsia/penisy na obrazovke. Myslím, že je to úžasné." (Arsenal83)
  • Seriál sa natáčal v Cardiffe (Wales, Veľká Británia) a Londýne (Anglicko, Veľká Británia). (Arsenal83)

Reklama

Reklama