Reklama

Reklama

Transformers: Války o Cybertron

(seriál)
  • USA Transformers: War for Cybertron
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(18)

Recenzie používateľa Shakers k tomuto seriálu (4)

Transformers: Války o Cybertron (2020) 

1. séria - 90%. Transformery ma vždy bavili a teraz nehovorím o filme, ktorý vrátil plecháčom znova slávu, ale animákú s 80tých rokov. War for Cybertron ponuka rovnaký vzhľad robotov ako pôvodný animák a pre mňa aj menšiu nostalgiu, kde som si s chutov zaspomínal na staré časy a zároveň si užil tuto síce krátku, ale za to dosť dobrú prvú sériu. Postavy majú šmrnc, príbeh ma čím zaujať, akcia je dravá a nechýbajú jej nápady, animácia je návrat k starým časom len s lepšími efektami a karty do ďalšej série sú rozdané. 2. séria - 80%. Prvá séria, The Siege bola super. Druhá, The Earthrise je síce tiež dobrá, ale pri prvej som bol asi opití nostalgiou, pretože ma bavila viac. Alebo bola naozaj lepšia. Každopádne druhá ponuka dobrý príbeh o záchrane Cybertronu a hlavne (ak sa mi to iba nezdá) je akčnejšia. K plusom radím aj dĺžku seriálu. Stále to ma iba šesť dielov, takže to nie je zbytočne naťahované, pekne to plynie od dielu k dielu. Potešil ma Scorponok, dueli Magatrona s Optimusom, ale aj záverečná epizóda, ktorá si doslova pýta tretiu sériu. Teším sa čo bude ďalej. 3. séria - 75%. Tretia séria je pre mňa asi najslabšia. Nové postavy ma moc neoslovili, príbeh tiež úplne nestrhol a jediné, čo túto sériu ešte zachránilo a vystrelilo hore, boli posledné tri diely a super finále. ()

Kapitola 1: Obležení (2020) (S01) 

1. séria - 90%. Transformery ma vždy bavili a teraz nehovorím o filme, ktorý vrátil plecháčom znova slávu, ale animákú s 80tých rokov. War for Cybertron ponuka rovnaký vzhľad robotov ako pôvodný animák a pre mňa aj menšiu nostalgiu, kde som si s chutov zaspomínal na staré časy a zároveň si užil tuto síce krátku, ale za to dosť dobrú prvú sériu. Postavy majú šmrnc, príbeh ma čím zaujať, akcia je dravá a nechýbajú jej nápady, animácia je návrat k starým časom len s lepšími efektami a karty do ďalšej série sú rozdané. ()

Východ Země (2020) (S02) 

2. séria - 80%. Prvá séria, The Siege bola super. Druhá, The Earthrise je síce tiež dobrá, ale pri prvej som bol asi opití nostalgiou, pretože ma bavila viac. Alebo bola naozaj lepšia. Každopádne druhá ponuka dobrý príbeh o záchrane Cybertronu a hlavne (ak sa mi to iba nezdá) je akčnejšia. K plusom radím aj dĺžku seriálu. Stále to ma iba šesť dielov, takže to nie je zbytočne naťahované, pekne to plynie od dielu k dielu. Potešil ma Scorponok, dueli Magatrona s Optimusom, ale aj záverečná epizóda, ktorá si doslova pýta tretiu sériu. Teším sa čo bude ďalej. ()

Království (2021) (S03) 

3. séria - 75%. Tretia séria je pre mňa asi najslabšia. Nové postavy ma moc neoslovili, príbeh tiež úplne nestrhol a jediné, čo túto sériu ešte zachránilo a vystrelilo hore, boli posledné tri diely a super finále. ()

Reklama

Reklama