Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

V rovnakom období, ako je prepadnutý transport s peniazmi, nájde malý chlapec hlboko v horách lebku, ktorá podľa odhadu patrí žene v strednom veku. Nebolo by na tom až tak nič nezvyčajné, keby sa následným vyšetrovaním nezistilo, že obeť prišla o život niekoľko tisíc km od miesta činu, počas prírodnej katastrofy Tsunami. Prípadu sa následne ujíma najlepší vyšetrovateľ vrážd v krajine, detektív Bäckström (Kjell Bergqvist), ktorý v kolektíve rozhodne popularitou neprekvitá. (*CARNIFEX*)

(viac)

Recenzie (2)

vnimatkrasu 

všetky recenzie používateľa

Bergqvist je dobrej Backstrom. Narozdíl od americkýho failu má v sobě kus sympatie a líp odpovídá Perssonově knižní předloze. Zemřít dvakrát je navíc jedna z těch slabších předloh. Jsem velmi zvědavej na to, jak si autoři v dalších řadách poradí s těmi lepšími. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

V rovnakom období, ako je prepadnutý transport s peniazmi, nájde malý chlapec hlboko v horách lebku, ktorá podľa odhadu patrí žene v strednom veku. Nebolo by na tom až tak nič nezvyčajné, keby sa následným vyšetrovaním nezistilo, že obeť prišla o život niekoľko tisíc km od miesta činu, počas prírodnej katastrofy Tsunami. Prípadu sa následne ujíma najlepší vyšetrovateľ vrážd v krajine, detektív Bäckström, ktorý v kolektíve rozhodne popularitou neprekvitá. Nie je to zlá krimi séria, no nie je to klasická severská podívaná, s prvkami, pre ňu klasickými. žiadna temnota, žiadna pochmúrna atmosféra, "iba" solídny námet, ktorý tak nejak núti diváka, sledovať až do úplného záveru. Trošičku lepší priemer. ()

Reklama

Galéria (68)

Reklama

Reklama