Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Traja bratia povstanú proti armáde. Pretože obrana spravodlivosti nepozná hranice. Presne tak to bolo aj po vzniku 44. štátu Únie, ktorý dostal meno Wyoming. Iba rok po vzniku sa prevažná časť územia stala majetkom iba veľmi malej skupiny mimoriadne bohatých a tak aj vplyvných ľudí, ktorí si na totálne ovládnutie územia vybrali mimoriadne nevyberané spôsoby. Všetci sú podplatení a tak nenávidený šerif Lawton nemá zľutovanie. Starosusadlíci a drobní rančeri musia z cesty tým veľkým. Sú tu však aj Hammettovci, ktorí sa nikam nechystajú a hodlajú brániť spravodlivosť za každú cenu. Pre veľkých statkárov však nie je problém najať texaských pištoľníkov, aby „vyčistili priestor". Títo traja bratia však majú tuhý korienok... (STV)

(viac)

Recenzie (6)

sud 

všetky recenzie používateľa

Na to, že je to televizní film, je docela dobře natočený. Je na něm dobře poznat, že je podle skutečné události. Z herců mě nejvíce zaujal Tom Berenger. ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

Dramatický příběh založený na skutečné události o bojích dobytčích baronů ze starého Západu, kteří se rozhodli vyhnat z pastvin nové osadníky z východu....... Námět - Frederick Manfred. Scénář - Larry McMurtry a Diana Ossana ()

darwin 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý western podle skutečné události. Je třeba filmaře pochválit, že toto téma vůbec zfilmovali, i když zde nechybí historické nepřesnosti. Herecké výkony jsou dobré, Tom Berenger je už tradičně výborný. Naopak Luke Perry se sem vůbec nehodí. ()

helrohir 

všetky recenzie používateľa

Teda bohviečo to nebolo. Hoci na to, že sa jedná o TV film, bola vizuálna stránka celkom stráviteľná, na čom majú výraznú zásluhu zábery na krásnu prírodu. Lenže obsahovo to bola jedna veľká bieda. Dokopy takmer 180 minútový príbeh ponúka minimum záživného deja a zmena k lepšiemu nastane v podstate až v závere, keď dojde aj na prestrelku. Ináč je to škoda pozerať. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Alberta. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama