Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenzie používateľa David.Darco k tomuto seriálu (4)

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Oriol Paulo vstupuje na pôdu seriálového formátu a teda dúfam aj do povedomia väčšieho množstva divákov. Viaceré postrehy by som chcel sformulovať až po zhliadnutí celého seriálu pre zatiaľ však pozitívne prekvapil veľmi rýchly počiatočný vývoj situácie. V podstate to, o čom som si myslel že seriál v plnom rozsahu bude sa vyriešilo behom 5 minútovej expozície. Paulovi zatiaľ formát seriálu sekne, má to tajomstvo, čo je hlavnou doménou jeho tvorby a prislúchajúceho žánru. ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

Druhou epizódou spoznávame štruktúru Paulovho rozprávania a teda variácie pre zoznámenie sa s postavami v úvodných sekvenciách. Škoda že danú postavu a jej význam v rozohranom puzzle príbehu nesleduje konzistentnejšie. Aj napriek tomu ukazuje Paulo že jeho puzzle príbehom sekne seriálové šatstvo, v ktorom je priestor na dôkladnejšiu šachovú hru, priestor na sofistikovanejšiu a pomalšiu hru s divákom. Zatiaľ veľká spokojnosť. ()

Epizoda 5 (2021) (E05) 

Ak si na niektorú z epizód El Inocente spomeniete aj po rokoch, bude to táto. Oliviin príbeh a špinavé, násilné zákulisie striptízového baru a pasákov je neskutočne pôsobivé, dokonca si ani nepamätám, že by som túto odvrátenú stranu "priemyslu" videl takto spracovanú. Na niektoré veci sa naozaj ťažko pozerá a za tú odvahu Big Up Paulovi aj Netflixu, že do toho išli. ()

Epizoda 7 (2021) (E07) 

Kto by to bol povedal, že Paulo viac ako na fronte veľkých odhalení súvislostí zaboduje v určitom momente hĺbkou citového rozpoloženia postáv? Veľmi, veľmi silná epizóda s perfektnou gradáciou a silným vyústením v jej samotnom závere. ()

Reklama

Reklama