Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenzie (157)

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Už dávno som nevidel niečo tak kruté a sprosté. Všetko to zlo prichádza ale až v momente, keď má divák už vybudovaný vzťah k postavám, a veľmi dôsledne porozprávaným príbehom sa postupne dozvedá osobné príbehy každej dôležitej postavy.  Z toho dôvodu môže pôsobiť rozjazd seriálu trošku vláčne - ale pokial mu dá človek šancu, podmaní si ho svojou surovosťou a eleganciou zároveň. Jednoducho dramatická kriminálka bez servítiek. Španielský nečakaný klenot. ()

Tosi 

všetky recenzie používateľa

Španělé se teda vodvázali. Takovejch nápadů, takovejch zvratů a jedna mazanější postava než druhá. Oriol Paulo i Mario Casas jsou zárukou vysoký kvality, ale řekl bych, že tady měli co dělat, aby ten blázinec udrželi na kolejích. Seriál frčí od prvního dílu, někdy je záhadnej, někdy až nepříjemnej a divák musí dávat safra pozor, aby se neztratil. Plnej počet nakonec nedám jen z důvodu, že to bylo příliš překombinovaný, ovšem thriller je to prvotřídní. 80% ()

Reklama

sofiapetra 

všetky recenzie používateľa

Asi takto: první díl mě odradil a zavrhla jsem to jako trapnou telenovelu. Pak mi kámoška opakovaně a nadšeně hlásila, jak se jí to líbí. Tak jsem tomu dala ještě šanci a podívala se na díl č. 2. Ten byl překvapivě vážně skvělý a vůbec v ničem nepřipomínal díl první (ani v atmosféře, natož v obsahu a dokonce tam hráli i úplně jiní herci; takže jsem se musela pak podívat znovu na jedničku, což se ukázalo dočista zbytečné, protože to skutečně téměř nijak nenavazovalo:)), dál už to bylo docela napínavé a nepředvídatelné, prostě takové správně horkokrevně španělské. Nakonec jsem nelitovala. ()

leila22

všetky recenzie používateľa

100 bodov za ten záver! Tvorcovia tohto krimi seriálu sú snáď tí najväčší lišiaci. V priebehu ôsmych častí ma niekoľkokrát dostali a garantujem vám, že pochodíte rovnako. Treba sa prelúskať cez prvú-druhú epizódu a následne sa nechať unášať španielskou vlnou kreatívnych nápadov, nekonečných zvratov a prekvapivých flashbackov, ktoré si koniec koncov dokázali s úctou ukočírovať. Detailná réžia v rukách ostrieľaného Oriola Paola (Contratiempo, Durante la tormenta), pútavá atmosféra a výborný strih, to všetko El Inocente má. A k tomu aj zopár drobných chybičiek, ale na tie sa môžeme vykašľať. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Druhá časť bola úplne o niečom inom, ako prvá, aj s inými hercami, čiže som mala celý čas zdvihnuté obočie, takže mám asi aj zopár vrások naviac. Pekne sa však všetko spojilo, a každý diel uviedla nejaká postava svoj príbeh. Knihu som nečítala. Scenár bol výborný, aj keď miestami bola stopáž zbytočne natiahnutá. A ku koncu tiež trochu zbytočné motanice. Ale inak som celkom prekvapená myšlienkovou aj vizuálnou kvalitou. ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (3)

  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)
  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)

Reklama

Reklama