Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdo sleduje nemocnici, kde se zotavují přeživší posledního Chuckyho útoku. Mezitím se Jakeovo pouto s Devonem prohlubuje, když se spojí s nečekaným spojencem, aby Chuckyho přelstili. (mikki089)

Recenzie (5)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Lexy sa zverí Jakeovi že vie že požiar založil Chucky pri tom, ako sa ju pokúsil zabiť a tak sa obaja rozhodnú zistiť čo sa s Chuckym stalo...celkom milý je fakt, že sa Lexy a Jake ako-tak zblížia, pochopiteľne sa vysvetľuje šikana že nie je správne svojho tyrana zabiť (návod pre deti predovšetkým v amerických základných školách) a na druhej strane niekoho donekonečna zosmiešňovať. Pozitívom je aj linka o Juniorovi, ktorý nemá odvahu povedať tatkovi že ho beh nebaví a je iba zrkadlom svojho otecka. Mínusom je trauma liberálov z cajtov (dôstejník je taký dement, že decku s traumou prinesie do nemocnice napoly zhorenú bábiku, šišky žerie ako utrhnutý z reťaze), pochopiteľne nechýbajú katolícke kríže v nemocniciach, ktoré deti z duše nenávidia (podprahové vnímanie, treba katolícke kríže spájať s negatívnymi emóciami) a v neposlednom rade nový obhorený Chuckyho dizajn. A ani flashbacky do minulosti nie sú úplne vydarené. ()

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opět velice povedený díl se slušnou atmosférou a jak jinak než opět perfektním a hláškujivím Chuckym. Jeho fakač na konci bylo dost výmluvný gesto a naprosto přesně vystihuje tento díl. Super podívaná. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • Když Lexy (Alyvia Alyn Lind) visí z patra, tak se v různých záběrech mění výška, ve které visí. (Duoscop)

Reklama

Reklama