Reklama

Reklama

Mestečko South Park - Season 7 (2003) (séria)


Šedivý úsvit (S07E10)

(epizóda)
  • USA Grey Dawn

Obsahy(1)

Starší řidiči v městečku jsou přinuceni odevzdat své řidičáky po způsobení chaosu na ulicích. Stanův dědeček přivolá na pomoc sociální organizaci, aby je pomohl seniorům získat zpět. (TV Prima)

Recenzie (4)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dôchodcom sa rozhodnú vziať vodičáky po tom ako spôsobia sériu dopravnych nehôd. Stanovmu dedovi prichádza na pomoc asociácia dôchodcov...na jednej strane je pravdou že dôchodcovia sú na cestách nevyspitateľný, na druhej strane väčšinu nehôd spôsobujú mladý vodiči pravidelne pod vplyvom alkoholu. Za zmienku stoja aj argumenty ktoré o dôchodcoch hovorí Stanov otec, akoby človek čítal komentáre ľudí na sociálnych sietiach k terajšej kríze spôsobenej vírusom a tú domobranu proti dôchodcom ktorá tam vzniká... ()

Zaujímavosti (7)

  • Randy s chlapci schovávající se před důchodci za volantem jsou narážkou na film Noc oživlých mrtvol (1968). (Zdroj: ČSFD)
  • V epizodě je několik odkazů na film Rudý úsvit (1984). Důchodci přistávající na padácích nedaleko školy (jako ve filmu Sověti), vyučování o Čingischánovi, izolace zajatců v táboře, stejně jako akce chlapců proti jednotkám důchodců (v původním filmu vysokoškoláci podnikali partyzánské akce proti Sovětům). (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama