Reklama

Reklama

Mestečko South Park - Season 26 (2023) (séria)


DikinBaus Hot Dogs (S26E05)

(epizóda)

Recenzie (4)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak toto sa podarilo, jednak trefná paródia na úpadok gastra po skončení pandémie a najmä o pracovnej morálke predovšetkým mladej generácie. Vynikajúco to podčiarkli výmyslami ako oddychový pondelok, netoxický deň či práca z domova, nuž chodiť do práce aj počas pandémie a lockoutov počas Veľkej noci a podobne malo niečo do seba, tak nádherne prázdne mestá bez ľudí, treba uznať že to bol skvelý pocit keď 3/4 ľudstva pochopilo aká je ich práca zbytočná a že to ide aj bez nich. ()

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Duo Cartman & Butters v hlavnej úlohe (+ Kenny a Buttersova máti vo vedľajších) sú zaručený recept na podarenú epizódu. Tieto jednoduché zápletky fungujú a je škoda, že ich v posledných sériách nebolo viac. ()

ReMusiCZ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V hlavní roli této epizody Cartman s Buttersem a do třetice doplněni Kennym, takže naprosto perfektní trio. Díl zaměřený na progesivní pracovní (ne)morálku a za mě jeden z nejlepších za poslední dobu. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (1)

  • Během hádky řekne Ericovi jeho matka, že kvůli němu zanechala svoji práci a proto museli prodat dům. Odkazuje tím na epizodu City People (2022). (Duoscop)

Reklama

Reklama