Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Súkromný detektív z Chicaga Russell Harper (Scott Osborne) a jeho asistentka cestujú do floridského nudistického tábora, aby našli nezvestného manžela. Obidvaja si čoskoro zamilujú nudistický život.... (Martin741)

Recenzie (3)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Nature's Playmates“ je tak jen dalším filmem, který se snaží podporovat filosofii naturismu tím, že představuje nahá ženská těla, muže skutečně jen minimálně, a snaží se říct, že takhle je to vlastně v pořádku. Je to celkem silně pokrytecký film, což mi vadí. Od Herschella bych prostě po jeho gore filmech čekal více naturalismu, ale i on byl svázaný různými nařízeními své doby a obával se překročit hranici vagíny a penisu. ()

Arkanoid odpad!

všetky recenzie používateľa

„Yes, Russ.“ Rýchly strih názvov a scénok exploitation filmov na začiatku je svižnejší ako celý režisérov predošlý film. Potom nasledujú titulky s hudbou s animákov. V detektívnej kancelárii sa manželka zmiznutého pohoršene zverí, že jej manžel bol nudista. Hľadajú ho podľa jeho tetovania Property of U.S. Navy. Rozprávačom je Diane, žena z detektívnej kancelárie. Príbeh sa bohužiaľ príliš zaoberá balením jej kufrov. Mobil zvoní ako niečo šialené vyhodení z výhybky, neprirodzeným zvukom prekvapí aj baví. Cesta do Miami je nudná s čo najnudnejšou hudbou, aká sa dá predstaviť. Vizuál nie je veľmi príťažlivý, až na americké autá. Na spomalenie filmového času treba zobraziť detaily a napätie, ako to robil Sergio LeoneC'era una volta il West, inak spomaľovanie nemá veľký význam. Zobrazovanie nudných partov, ako balenie kufrov, nanášanie make-upu natočených bez invencie nemá pre diváka veľká zmysel. Nevýrazní herci v nudných úlohách s nepríťažlivou kamerou film tiež nezachraňujú. ()

Reklama

Reklama