Reklama

Reklama

Pripojení

  • Slovensko Pripojení: Rodina na baterky (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Odkedy tínedžerku Katie prijali na vysnívanú školu, nevie sa dočkať, kým začne vlastný život mimo domu. Jej otec však odchod dcéry nesie ťažko, a tak sa rozhodne, že ju miesto letiska zavezie rovno do školy. Spolu s večne optimistickou mamou, mladším bratom a rodinným mopslíkom sa tak vyberajú na nedobrovoľný výlet cez celú krajinu, ktorý je však náhle prerušený vzburou robotov. Mobily, chladničky či hriankovače chcú získať vládu nad ľudstvom a zdá sa, že Katie a jej rodina môžu byť jedinou nádejou na jeho záchranu. (Itafilm)

(viac)

Videá (3)

Trailer 4

Recenzie (367)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Príjemné až dokonca osviežujúce, napasované na dnešnú digi dobu tak aby to neotravovalo. Pekná animácia a trefná zábava. Pochvala pre tvorcov že dokážu konkurovať Disney Studio. Jeden z mála animákov čo za niečo stojí. /80%/ ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Neskutecna jizda, jeste vetsi masakr, nez jsem z ukazek cekal. Ulitlej mix zbesily akce, dokonaly hudby, ultra stylovy animace se super sympatickejma hlavnima hrdinama a povedenym pribehem, kterej jede na maximum od prvni do posledni minuty a i v tech dojemnejsich momentech zvlada bavit. Uz hodne dlouho jsem se u animaku takhle nepobavil, jasnejch 5*. ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Potřeboval jsem nějaký absolutní relax a Rodina na baterky mi ho dopřála mírou vrchovatou. Jeden z nejzábavnějších, nejvtipnějších a nejnápaditějších animáků z USA za posledních třeba klidně deset let. Čoklík (vepř, bochník chleba?) a dva praštění roboti vládnou filmem stejně tak, jako celá rodina Mitchellů. A ač film chvíli vypadá jako taková dětská varianta na Trona – a to jak grafickými efekty, tak mnohdy i výborným soundtrackem – tak je to vlastně klasický příběh o tom, že rodinné zázemí je sakra důležité v každé rodině. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Bezvadný animák. Zběsile vtipný, ale zároveň pořád o něčem, nejen o té zběsilosti. 3D animace hravě kombinovaná s 2D vypadá krásně, a pokud si v několika momentech vzpomenete třeba na Úžasňákovy, nebude to ani trochu nařčení tvůrců z kopírování, nýbrž ta nejlepší možná pochvala. A abych nezapomněl, úžasný dabing Dannyho McBrida, Mayi Rudolph, Olivie Colman a dalších. Že to trvalo skoro dvě hodiny (jako dnes téměř všechno), mě vůbec nenapadlo. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Veľké sklamanie. Asi som od toho čakal veľa. Zápletka je vo svojom základe až príliš banálna a film je málo inovatívny. Rodina okrem otca je neuveriteľne nesympatická. The Mitchells vs. the Machines má v popredí veľmi nesympatické postavičky, ktorých vzájomná chémia a charakteristické rozdiely dokážu stresovať deti a vytvárajú naozaj nezábavný a nepodmanivý dej. Ja sa síce s deťmi na animáky nedívam, ale nechápem ako sa nejakým rodičom môže páčiť, keď v animákoch ukazujú násilie a bitky. Veľmi často sa do príbehu prelína zložitý vzťah medzi otcom a dcérou, taktiež sa poukazuje na závislosť na technológii a jej tienisté stránky všeobecne, ale v prvom rade je to hlavne úplne šialené a nereálne. Animák nedokáže prekvapovať a vhodne mixovať humor s napätím. (5.5.2022) ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (27)

  • Jde o první exkluzivní film společnosti Netflix od společnosti Sony Animation. (LUKICKK)
  • Počas zastávky v dinosuarom obchode možno vidieť dve ŠPZ s menami Mike a Jeff. Ide o mená dvojice režisérov a scenáristov Michaela Riandu a Jeffa Rowea. (megajalec)
  • Ve flashbacku vidíme, jak malá Katie ukazuje své třídě její snímek „Dial 'B' for Burger“, jehož název je referencí na film Dial 'M' for Murder (1954). (Schyzartis)

Súvisiace novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (viac)

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

20.04.2021

Herečka Olivia Colman (Favoritka, The Father) se letos uchází o svého druhého Oscara, má za sebou taky čerstvě druhou sérii seriálu Koruna, v němž ztvárnila královnu Alžbětu II., a rovněž nadabovala… (viac)

Reklama

Reklama