Reklama

Reklama

Pán tygrů

(seriál)
  • USA Tiger King: Murder, Mayhem and Madness
Trailer 2

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(13)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o chovu velkých koček a jeho podivném podsvětí obývaném výstředními postavami, které prostě musíte vidět. (Netflix)

Recenzie používateľa oasismanik k tomuto seriálu (6)

Pán tygrů (2020) 

Dlho som čakal, kým ma nejaký dokument takéhoto typu chyti ako Making a Murderer a čiastočne sa to aj podarilo. Bizarné postavičky, kde má každá svoj príbeh a svoju verziu, natáčané dlhé roky, podávané nám divákom z obidvoch strán. Ano, takto sa to má robiť, toto ma baví... ()

Žádnej průměrňák (2020) (S01E01) 

Dlho čakám na nejakú náhradu Making a murderer a konečne to vyzerá, že Netflix splnil moje sny. Začína to absolútne perfektne, predstavenie totálne bizarných postavičiek, ktoré sú v našich končinách pochopiteľne neznáme. Objektívny úvod držiaci sa faktov, absolútne netušíte na ktorú stranu sa prikloniť...nádhera, tak sa to má robiť, hned idem na dalšiu časť. ()

Kult osobnosti (2020) (S01E02) 

Je absolútne fascinujúce ako sa vam snáď každú minútu prehadzujú sympatie alebo skor antipatie z jednej strany na druhú, až si nakoniec poviete, že všetky tieto postavičky sú proste svojím spôsobom rovnaké...perfektný dokument. ()

Tajemství (2020) (S01E03) 

"v prípade môjho zmiznutia zanechávam..." hm, čo viac k tomu povedať? ()

Pán tygrů a já (2020) (S01E08) 

Strašne ma bavil ten demetný humor McHala. Inak sa nič prevratné nedozvieme, snáď len to, že vačšina zúčastnených v skutočnosti nie sú až takí dementi, ale tak to pri reality show býva. ()

Súvisiace novinky

Netflix vyhodil zásadní manažerku

Netflix vyhodil zásadní manažerku

02.04.2023

Netflix stále prochází reorganizací s cílem ušetřit a zajistit, že u něj budou vznikat co nejsledovanější tituly. Posledním kolem těchto změn neprošla Lisa Nishimura, která ve firmě pracovala už od… (viac)

Pokračování Pána tygrů oficiálně potvrzeno

Pokračování Pána tygrů oficiálně potvrzeno

23.09.2021

Poté, co streamovací služba Netflix na jaře loňského roku vydala Pána tygrů, dokumentární minisérii o výstředních chovatelích kočkovitých šelem, kteří se pro svou vášeň a obživu nebojí porušit… (viac)

Nicolas Cage opouští roli Joa Exotica

Nicolas Cage opouští roli Joa Exotica

14.07.2021

Když na jaře loňského roku vypustil Netflix do světa dokumentární minisérii Pán tygrů o excentrických chovatelích kočkovitých šelem, zaznamenal s ní obří úspěch díky dramaticky bohaté „true crime“… (viac)

Reklama

Reklama