Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sára, Eliška, Hedvika a Zuzana sú štyri kamarátky, tridsiatničky, ktoré momentálne spája najmä jedno slovo – materstvo. Sára (Hana Vagnerová) je úspešná influencerka, ktorá plánuje svoj blog o partnerských vzťahoch plynule previesť na blog o tom, ako byť najlepšou mamou. Život berie so zdravým nadhľadom a iróniou. Keď ju však manžel Jirko (Jakub Prachař) privedie z pôrodnice rovno do rozostavaného domu, jej život nadobudne až príliš dobrodružné rozmery. Ďalej sa snaží plniť Instagram cool fotkami perfektnej matky, ale všadeprítomný prach a nevyspatie jej dávajú poriadne zabrať. Hedvika (Petra Hřebíčková) žije ako v zlatej klietke, jej manžel vorkoholik (Jiří Langmajer) doma veľa času netrávi, a tak niet divu, že ju očarí mladý pouličný spevák David (Vladimír Polívka). Zuzana (Sandra Nováková) je po rozchode s Kamilom (Václav Neužil) bez peňazí – prepracovaná a uštvaná matka dvoch malých čertov. Zato Eliška (Gabriela Marcinková) má skvelého chlapa (Štěpán Benoni), úplne neznesiteľných rodičov, je tehotná a stále vracia. Ale hlavne majú jedna druhú… (Bontonfilm SK)

(viac)

Diskusia

MAR.ABU

MAR.ABU (hodnotenie, recenzie)

Další z řady filmů, které se při troše dobré dají dokoukat do konce ale už se k nim nikdy nevrátím. A zase klasika poslední doby - přeprachařováno.

Badmaniak

Badmaniak (hodnotenie, recenzie)

""Seš krásná... Jen vypadáš jako stará bába..."" :D
Ten film byl nějak moc pro ženský. Přitom nikdo tam neřešil, co si museli protrpět ti chlapi. :(

klukzliberce

klukzliberce (hodnotenie, recenzie)

A tady je hezky vidět, že snaha pojistit si zájem relativně dobrým obsazením je úplně k ničemu, když scénář stojí za starou belu. Jako kdyby někdo napsal scénář jako domácí úkol den před termínem odevzdání a na poslední chvíli tam nasekal něco, v čem tak trochu najde každej. No, nevim, dvě hvězdy...

Uživateľ klukzliberce zmazal svoj príspevok.

Hexa

Hexa (hodnotenie, recenzie)

offlineman

Asi jo.. A zřejmě je to ten samý zákon, který všude cpe Prachaře nebo Boučka. Připadalo mi to docela slibné, ale jakmile tam vidím jednoho z těch dvou, tak už film shlédnout nechci.

Reklama

Reklama