Reklama

Reklama

Dopis pro krále

(seriál)
  • Holandsko The Letter for the King (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Mladý chlapec musí doručit tajnou zprávu, na které závisí osud celého království. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (3)

Dopis pro krále (2020) 

Politicky korektné vymývanie detských mozočkov plné feminizmu, matriarchátu, mladých chlapcov ktorí sa radi olizujú a robia si zálusk aj na mladého 13 ročného člena skupiny. Možno som to trochu prehnal ale riadne to preháňa aj Netflix, relatívne solidny nápad nezvládnutý, detský protagonisti sa v príbehu strácajú (čo sa ich vykonov tyka) a ako to bolo spomenuté v inom komentári seriál sa môže pýšiť asi najhoršou poslednou epizódou seriálu vôbec. ()

Spirála (2020) (E05) 

Matriarchálna osada, rozvinie sa vzťah medzi bielym dievčaťom a tmavším alfasamcom a nakoniec má výnimočné schopnosti dievča a nie chlapec. Viac k tejto epizóde dodávať netreba, gender ideológia na plný plyn na vymývanie detských mozočkov, niežeby ich bolo potrebné vymývať ešte viac... ()

Když vychází krvavý měsíc (2020) (E06) 

Konečne sa priaznivci Netflixu a teplých zadočkov dočkali, dvojica mladíkov si dala nielen božtek na ústočka ale po prebudení si obaja robili zálusk na 13 ročneho chlapčeka ktorý je členom ich skupiny...pri blúdení po hrade ich záchrani silné emancipované dievčá, svoje nízke gender egá si producenti politická korektnosť nado všetko ukoojili na maximum a do hlavičiek detičiek dostávajú predne to čo tam potrebujú dostať. Bez odpadu iba za dobové kostými. ()

Reklama

Reklama