Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizódy(61)

Obsahy(1)

Talentovaný a pre učenie zapálený Samo (Tomáš Maštalír) sa často, niekedy aj proti svojej vôli, angažuje v problémoch svojej triedy druhákov, ktorú má ako ich triedny učiteľ na starosti. Spolu s ním budeme svedkami toho, čo prežívajú mladí ľudia na prahu medzi detstvom a dospelosťou. Okrem riešenia problémov svojich študentov dostávajú Sama jeho nekonvenčné učebné metódy často do problémov s prísnym riaditeľom gymnázia Ráczom (Roman Luknár) či jeho konzervatívnejšími kolegami. Skutočnú búrku v jeho živote však spôsobí až príchod atraktívnej kolegyne Klaudie (Gabriela Marcinková). Títo dvaja sa osudovo priťahujú, hoci si to zo začiatku ani jeden nechce priznať. Naplneniu tejto lásky budú stáť v ceste mnohé prekážky... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie používateľa Simon.Dobes k tomuto seriálu (7)

Pán profesor (2020) 

Musím povedať, že toto sa Slovákom podarilo. Vtipné, pekne natočené, na dnešnú dobu výstižne, rieši to vážnejšie problémy a ku postavám si viete vytvoriť vzťah. Herecké výkony Maštalíra a Marcinkovej pomerne super, dokonca i študentov, samozrejme nie všetkých. Pri sledovaní som sa bavil a osobne dúfam v pokračovanie. ()

Season 2 (2021) (S02) 

Oproti prvej sérii je to o o čosi slabšie. Táto už, bohužiaľ, začína pripomínať telenovelu. V prvej sérii bolo ústrednou témou riešenie problémov medzi študentmi. Tá bola obohatená o tému vzťah medzi Klaudiou a Samom. V tejto sérii sa to vymenilo. Nejakým zázrakom tú telenovelu robia ale dobre a vás to stále baví. Obohatením je určite i Peťa Polnišová, ale myslím si, že by mohla dostať viac priestoru (to dostal napr. Igor, za čo som rád). V seriáli účinkujú mladí sympatickí herci, ktorým prajem veľa veľa úspechov. Za najlepšiu epizódu série považujem časť "Výška" s Romanou a Oliverom. Obaja sú neskutočne talentovaní. ()

Anorexia (2021) (S02E04) 

Nepáči sa mi, akým smerom sa seriál uberá - problémy študentov, čo boli hlavné témy nahrádza romantika, ktorá bola tou vedľajšou. Ale i tak musím povedať, že ma to bavilo. Na due Trnka&Polnišová sa dá dobre zabaviť (tu som i rád, že Laco dostal viac priestoru). 3,5 ()

Mama (2021) (S02E05) 

Koniec celkom dojímavý, skoro som vyronil slzu. ()

Season 3 (2021) (S03) 

Oproti predošlým dvom sériam to tentokrát bolo horšie. Pekne sme skĺzli do telenovely. Pridanie viac epizód do série bol zbytočný krok, len to natiahol. Ale stále je to pozerateľné. ()

Večný študent (2021) (S03E05) 

To, že tento seriál vie pekne využívať hudbu v pozadí a k tomu vie vybrať aj tie správne piesne, vieme už dlho. V tejto epizóde to dokonca až prekonali (Beggin', See you again, Bad guy,...). ()

Vnuk (2021) (S03E10) 

Stále o tom istom - už to človeka nedokáže tak zaujať ako predtým. Ani problémy, ktoré Samo rieši, už nie sú to, čo kedysi. ()

Reklama

Reklama