Reklama

Reklama

VOD (1)

Soudem jmenovaná zákonná zástupkyně podvádí svoje klienty, a místo aby o ně pečovala, získává nad nimi absolutní moc. Její nejnovější oběť má ale v rukávu nečekané eso. (Netflix)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (594)

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

Celkem zajímavý film s originálním nápadem a vnitřním odkazem, který až tak úplně v dnešní společnosti nefunguje. Svině Marla, po vzoru našich šmejdů, ale trochu razantněji, okrádá movité seniory. Když však natrefí na špatnou babču, zaplete se s trochu jinou ligou hajzlů a nestačí se divit. Pak už tu jde jen o to, která ze sviní je větší, a která s jakými fígly vyhraje. Musím uznat, že celý film jsem byl docela nadšený z hereckých výkonů i příběhu, ale zhruba poslední půlhodina mi tak zvedla kufr, že jsem okamžitě srazil hodnocení dolů. Nebudu tu vyzrazovat děj, ale tolik neuvěřitelných nesmyslů a shod náhody jsem nezažil ani v Bondovi. Kdybych měl vycházet z toho, jak to dopadá ve skutečnosti, tak je film o onu půlhodinu kratší a v titulcích vytahují hasiči bezvládné tělo z opuštěného zatopeného lomu, zabalené do pletiva. Tohle byla spíš fraška, bobtnající do větších a větších rozměrů. Štěstí, že pak přišla důrazná tečka jistého zadostiučinění, která alespoň trochu napravila můj dojem, ale kterou jsem čekal daleko dřív. Jako v bavlnce určitě stojí za zhlédnutí, ale musím upozornit, že budete ukrutně nasraní a jediný, komu byste skutečně fandili, je tam zhruba dvě minuty za celý film. 50% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Ani si nevšimnete a z postavy, ktorú spočiatku nenávidíte, sa stáva, vzhľadom na antagonistu, hrdinka, ktorej držíme palce v ceste za jej cieľom. Tento podvratný spôsob rozprávania dáva na známosť, ako podľa tvorcov vnímame dnešný svet a onen spomínaný americký sen, ktorý je vlastne snom každého človeka v západnom, východnom, severnom aj južnom svete. Nakoniec prehodnocujeme úplne všetko spomínané, aby film skončil presne tak, ako aj skončiť mal. Priebeh udalostí síce nepôsobí príliš dôveryhodne, ale onen nastavený satirický nadhľad tento prístup bez problémov ospravedlňuje. Po Gone Girl asi najlepšia Rosamundina úloha. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Tak toto mi skutočne ulahodilo. "I Care A Lot" splnil očakávania a Rosamunde Pike si opäť má možnosť zahrať postavu, aké jej očividne idú úplne najlepšie. A hoci je pravda, že som ju mal možnosť aj v kvalitných pozitívnych rolách, tak najlepšie jej proste ide hrať absolútne sebavedomé bezcitné mrchy, ktoré si užívajú ako môžu ovládať život niekoho druhého. A toto je rozhodne ten typ role. A je v nej absolútne skvelá. Jediné čo je na tom všetkom ešte lepšie je fakt, že jej úhlavným nepriateľom v tomto filme sa stanú Dianne Wiest a Peter Dinklage, ktorí sú rovnako skvelí a robia maximum preto, aby tento film fungoval. A ešte tu máme Eizu González, ktorá vie byť zaujímavá a pôsobí v mnohých momentoch asi viac s ľudskými emóciami na rozdiel od Rosamund Pike. Musím povedať, že v závere som ostal maximálne spokojný. Výsledne film nenecháva prázdne miesto a doprial mi ako divákovi to čo som skutočne chcel. A dokonca z toho dokázal spraviť celkom solídne prekvapenie. Podľa mňa film stojí za váš čas a v rámci svojho žánru je to asi to najlepšie čo momentálne VOD ponúka. Miestami je to možno trošku príliš postavené na náhodu a niektoré scénky sú tak trošku nereálne, ale v rámci toho, že som si film užil, že som sa pri ňom dve hodiny nenudil a dokázal ma ako diváka nechať absolútne spokojného mu dokážem takéto momentky celkom odpustiť. Hodnotenie: A ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Jediné, čo mi tu výraznejšie vadilo, boli nesympatie k hlavnej hrdinke a jej charakteru, no ale zase na druhú stranu, veď to bola pointa filmu. Skôr vadilo rozuzlenie a to, ako si dokázala poradiť s ruskou mafiou, čo sa mi zdalo dosť pritiahnuté za uši. Ako príbeh však pobavilo aj napriek tomu. A Petr Dinklage.... skrátka super pánko. Na slabší nadpriemer akurát. 70/100 ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Veľmi mi lezie na nervy, ak scenáristi využívajú všetky možné barličky, aby hlavnú hrdinku dostali tam, kam chcú oni. SPOILER: Prvá tretina filmu bola zaujímavá, avšak následne sledujeme ako si Rosamund Pike podá neustále chybujúcu mafiu. Zázračne prežije všetky útoky, s poriadnym kusom šťastia a náhod vypátra a unesie bossa gangu, a nakoniec s ním založí spoločnosť, ktorá v rozmeroch uvedených vo filme nemôže existovať. Niekto zo zamestnancov by vyšiel s pravdou von, prípadne by narazili na bohatého klienta, ktorý má za sebou schopnejšiu zločineckú skupinu, ako Don Peter Dinklage. Z bad b*tch postavy Marly Grayson jednoducho tvorcovia spravili neporaziteľnú sviňu, ktorej to vôbec nežeriem. Jej vysporiadanie sa s problémami je zjednodušené a ťažko uveriteľné. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (10)

  • Minimálne v dvoch prípadoch je niekto zasiahnutý paralyzérom a iná osoba sa ho dotkne bez toho, aby dostala aj ona elektrický šok. (megajalec)
  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v hlavnom meste Boston. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (viac)

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (viac)

Byly uděleny Zlaté glóby

Byly uděleny Zlaté glóby

01.03.2021

V noci z neděle na pondělí proběhl 78. ročník udílení cen Zlatý glóbus a celý ceremoniál se z důvodu pandemie odehrával ve velmi úsporném duchu s minimem přítomných diváků a ze dvou lokací najednou.… (viac)

Reklama

Reklama