Reklama

Reklama

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

  • USA Things Heard & Seen
Trailer

VOD (1)

Pár z Manhattanu se odstěhuje do starobylé osady v Hudson Valley, kde zjistí, že jejich manželství obestírá zlověstné tajemství, které si nezadá se záhadami prastaré vesnice. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (150)

Skeksis odpad!

všetky recenzie používateľa

Strata dvoch hodín, počas ktorých som si mohla radšej zafarbiť vlasy, vysušiť ich, a pozerať sa, ako rastú. Škoda hereckých výkonov, ktoré aj tak neboli až také dobré, na aké som pri týchto hercoch zvyknutá. Banálna, navyše nedotiahnutá duchárska kravina s mizernými efektmi. Neviem, prečo som to vlastne pozerala do konca, keď ma nič neprekvapilo... ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Rodina sa presťahuje do domu, v dome sa začnú diať čudné veci, členovia domácnosti cítia čudné pachy, vidia prízraky a otec rodiny začne počuť hlasy, ktoré mu hovoria aby zabil svoju rodinu. Áno, to je v skrate dej toho filmu. A neprestáva ma prekvapovať, že si tvorcovia mysleli že zoberú najznámejší, stokrát filmovo spracovaný príbeh o Amytville, pomenie mená, pár okolností a my im to zožerieme. Ešte si k tomu pripočítajte, že film má 2 hodiny, z hľadiska hororového je veľmi mierny a v podstate skôr ide o triler. Potom mi zostali len 2 pozitíva- herci a fakt, že film je pod záštitou Netflixu takže technická stránka je v pohode. Čo je aspoň za mňa málo. Sklamanie a podpriemer. PS: Natalia Dyer zo Stranger Things zbytočná a Amanda Seyfried síce hrá fajn, no mala by si asi dôslednejšie vyberať projekty, lebo sa jej nominácie na Oscara začnú veľmi rýchlo krátiť. 35% ()

Reklama

PROCESOR 

všetky recenzie používateľa

Na horor zapomeňte tedy aspoň v mém skromném měřítku. I když začátek je slibný a co se týká exteriérů, ty jsou úchvatné. I „zápletka“ vypadá slibně, jenže se to nějak celý pokazí. Úplně mě dorazilo velké finále. To namlouvání do scén typu „Už je čas Trevisi“ nepůsobí strašidelně, ale spíš úsměvně, nevím jaký byl záměr tvůrců, ale píšeme rok 2021. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ak ste videli ducharín doslova stovky ako ja, tak sa zrejme budete cítiť v mojej koži. Nemám nič proti dramatizácii hororu nejakým vnútorným aspektom, ktorý má navodiť atmosféru, že toto môže mať naozaj skutočné základy a môže ukázať, že rodinné drama, je občas väčší horor, ako nejaká mátoha, ale musí to mať energiu a emocionálne besnenie. Nie len guličky na povrázku, ktoré si divák posúva postupne dozadu. Ak by som bol laik, ak by som bol neznalec, hodnotím lepšie, ale tak nie som. ()

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa

Všimla jsem si porovnání (ve zdejší diskusi) s filmem Pod povrchem. Hmm, problém je v tomhle. Tehdy jsem Fordovi věřila všechno, hlavně v ten moment přepnutí, a v kině si málem dala do gatí, a hned si vzpomněla, proč jsem si zakázala chodit na podobné věci do kina po zážitku s filmem Šestý smysl. Tady byl manžel odpornej už od první scény a já doufala, že pokud se stane něco špatného, on skončí ještě hůř ;) a vůbec nebyla napnutá. Škoda. Ale natočený to bylo skvěle  :) ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (7)

  • Dcérka páru sedí v knižnici na zemi s natiahnutými a prekríženými nôžkami, v zábere z druhej strany už je v tureckom sede. (GabrielGabko)
  • Film vznikl podle stejnojmenného románu „All Things Cease to Appear“ z roku 2016 od Elizabeth Brundage. (SONY_)
  • Snímek se natáčel v Hudson Valley v New Yorku (USA). (SONY_)

Reklama

Reklama