Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajt z protigangovej jednotky Richard Vronski dostane za úlohu vyšetriť masaker, ktorý spáchali muži z klanu Orsoni. Jeho brigáda má neortodoxné metódy, nie je však jediná. Majú rivalov v jednotke pre problematické akcie, ktorej velí major Mario Costa (Moussa Maaskri). V tom čase prichádza nový riaditeľ, divízny komisár Ange Leonetti (Jean Reno), a ten má upratať Marseille a upokojiť divoké psy vo svojom tíme. Všetci si rýchlo uvedomia, že bez obetí a riskovania nič nezískajú. Zvlášť, keď sa dcéra komisára stretáva s antigangom, severné mesto útočí na Korzičanov, kľúčový svedok je vo väzbe zavraždený a polícia vyšle toho najzahorknutejšieho agenta. Vronski a jeho muži si musia zachrániť kožu a zvolia jednu z najnebezpečnejších ciest. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

BFG2000

BFG2000 (hodnotenie, recenzie)

Asi potřebuji vysvětlit ten konec, prosím - děkuji. 

Kdo dal bombu do auta mafiánům?

Co znamená ten odchod Renovi dcery a ti dva chlapíci, co vysedají z auta a jdou jí naproti? A jakou roli v tom hraje ten černoch s polským jménem? :-)

na príspevok reagoval lukasK1995

lukasK1995

lukasK1995 (hodnotenie, recenzie)

Riadna pecka.len som nepochopil kto dal na konci bombu tým dvom do auta pri kostole či kde to bolo

booczech

booczech (hodnotenie, recenzie)

Supr film. Jen mně vadili dvě věci. 1) Hned na začátku ...popelnice. Kurňa pomalu desetinásobná vražda a nikdo z forenzního týmu se nepodívá do popelnice. 2) Konec ...vše dopadlo dohodou ...A to si korzická paní, nebo dokonce šéf protidrogovýho lajzli, kvůli pomstě, zlikvidovat šéfa místních cajdů, podšéfa místních cajtů a několik dalších cajtů? Tohle ve výsledku nedává moc smysl... Ale jinak supr podívaná.

Reklama

Reklama