Reklama

Reklama

Epizódy(42)

Obsahy(1)

Klára a Veronika sú dve východniarky, ktoré prišli do Bratislavy plné očakávania. Hlavné mesto na nich čaká s nástrahami a so všetkým čo k tomu patrí. Kavej - kávička, je práve to miesto, na ktorom si svoje vzájomné zážitky tieto dve kamarátky radi prerozprávajú (MALL.TV)

Recenzie (5)

Marius 

všetky recenzie používateľa

Keď sa toto ešte bude zlepšovať(Východná cesta a Babysitterka sú topky), tak to môže mať nábeh na perfektný, fakt perfektný sitcom. Zatiaľ 8/10 ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa

Podobně jako u jiných seriálů, tak kvalita Kavej postupně padá s tím, jak se zvyšuje počet odvysílaných dílů. První díly, snažící se ukázat rozdíl mezi východem a západem jsou super, skvěle společensky satirické, ironizující, dělající si srandu ze všeho možného. Postupně se to ale prostě začne opakovat, začnou se rozvíjet ne moc zajímavého osobní linky, a do toho všeho ještě covid, který dost narušiil původní koncept. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Vôbec som neveril že si toto pozriem, ale výzva overeného fanúšika a kamaráta mi nedala. Trebalo ho nejako dobehnúť. Miestami naozaj trápny sitcom. A to som východňar, ale snaha tam bola. Aj som pridal niektoré hodnotenia to modrých čísel čo poteší. 2* ()

Reklama

Reklama