Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Mladá Rumunka Lidia (Ioana Ilinca Neacsu) je nalákána do Švédska s příslibem lepšího života, ale místo toho je nucena k prostituci. Při hledání pomsty je její osud propleten s policistou Ewertem Grensem (Leonard Terfelt), který pronásleduje nebezpečného zločince. (FunDinDung)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (6)

Inlåsta (2020) (E01) 

"Otvarak" navnadil. Nedobrovolna cesta k prostitucii a fungovanie v tomto kolotoci sa da spracovat rozne. Tento sposob je v celku uveritelny, hoci skratkovity. To ma vsak zrejme len posunut pribeh. Uvidime, vyzera to zaujimavo. Tiez kriminalna linia s policajnym parom ma co ponuknut. 75% ()

Planer (2020) (E02) 

Prva epizoda fungovala uplne na inom leveli a atmosfere. Toto sa zacina podobat na revenge movie z 90tych. Neviem, ako to chodi v norskych nemocniciach, ale silno pochybujem, ze by ste tam mohli prepasovat a schovavat tamten "gear". A odkial dievca vobec pochytiilo take znalosti, ked pracovalo ako casnicka....pred poslednym "jobom"?! Tak to proste nefunguje. Skoda, ze sa to zacina uberat tymto naivnym smerom. Netvrdim, ze si to sucitiaci divak nepraje, avsak, musi "vypnut mozog", co ide dost tazko. Naivny caj. 45% ()

Gisslan (2020) (E03) 

Zatial netusime, co chce dievca dosiahnut agresivnym utokom, ked mohla z nemocnice ujst. Kedze trva na osobnej pritomnosti vyjednavaca. Zeby ho poznala "z osobnych stretnuti"? To vsak potom musi i on ju. Divne. Zaver ukazal nejake prepojeni. Opat, kvantum "nahod", co jej hra do karat. Dost prvoplanove az na samotny zaver. K tomu to zrejme cele smerovalo. ()

Boxen (2020) (E04) 

Pan policajt jedna absolutne neeticky a stupidne. Mam podozrenie, ci v tom nie je namoceny tiez. Kvoli priatelovym hodinkam a vlastnemu presvedceniu by ste toto niekto riskoval? Ach jo...tot len moje momentalne uvahy. ;) ()

Bukarest (2020) (E05) 

Ok, konecne sme sa dozvedeli nieco o Lidii, a jej vztahu k otcovi-policajtovi a vybornom prospechu, co ako barlicka vysvetluju ten "skill", co mala s bombou. A i rumusnka vysetrovacia stopa, konecne ukazala prepojenia na "trafficking" dievcat z Rumunska do Skandinavie. Zatial asi pribehovo najslusnejsi diel. Okrem teda spominanej "barlicky". 70% ()

Janus (2020) (E06) 

Uplny zaver mal zrejme sokovat svojim odhalenim. Ja som to vsak "nezhltol" z dovodu toho, ze predstava ako by rodina, tak malebne vykreslena, v takomto biznise musela "fungovat". Ale mozno je to len chyba mojej predstavivosti. :) Napriek tomu, sa da divacky zabavit. ()

Reklama

Reklama