Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Každá správná japonská škola má svých 7 velkých a tajemných záhad. Kamome Academy není výjimkou a jednou z nich, tou sedmou, je legenda o Hanako. V té se říká, že na dámských záchodcích ve staré školní budově ve třetí opuštěné kabince sídlí duch Hanako, který splní každému, kdo jej dokáže vyvolat, jeho nejtajnější přání. Tato legenda přiláká mladé děvče z prvního ročníku Nene Yashiro, která po posledním romantickém neúspěchu a odmítnutí sní o opravdové středoškolské romanci. Dívce se podaří ducha Hanako vyvolat, ovšem ten rozhodně není tím, co dívka očekávala. Hanako z Kamome Academy je totiž chlapec! (Jeoffrey)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (4)

SonGokussj

všetky recenzie používateľa

[Drop 4. ep] Velmi pěkná animace. Zajímavé postavy. Pěkný vizuální styl.Občas i vtipné. Ale... Něco tomu schází. Neudržím pozornost. Vadí až přílišná změna z vážné animace na "child animaci". Myslím, že toto dílko má určitě své obecenstvo. Možná trochu mladší :-) Nebudu tedy hodnotit. ¯\_(ツ)_/¯ ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa

3. epizóda - DROP | Podobne roztomilé kresbičky síce úplne nie sú mojou šálkou kávy, musím však uznať, že Toilet-Bound Hanako-kun je vizuálne pekne spracovaná záležitosť. To je však bohužiaľ všetko, čo môže seriál ponúknuť - minimálne teda aspoň v mojom prípade. Svoju cieľovú skupinu to určite má, ale na môj vkus to je príliš upískané a nikdy mi nesadli nekonzistentné a nevyrovnané, aj keď možno zjavne originálne príbehy. S postavami som sa nedokázal stotožniť, silené prechody z vážnej animácie do hravej mi veľmi nesadli, rovnako ako ani rôzne situačné gegy. Naviac, keď je do jednej epizódy nasilu natlačených zhruba 50 vtipov a ja sa priebehom každého dielu zasmejem v priemere 0-krát, asi to nejak svedčí o tom, že to naozaj nebude pre mňa. Časom sa kvality možno zlepšili, no keďže mi predchádzajúce epizódy neponúkli zďaleka nič, po tretej epizóde to radšej vzdávam. ()

Reklama

Hees 

všetky recenzie používateľa

Jibaku Shounen Hanako-kun je do istej miery shounen anime v školskom prostredí občas hrajúce sa na pomedzí rôznych žánrov a hlavne čo chce byť je byť záhadné okolo hlavnej postavy ako už nadpis napovedá okolo Hanako-Kuna. V škole je 7 rôznych záhad a panuje v nich do istej miery nejaká rovnováha a na tom čo sa deje aj s týmito záhadami vplývajú povery atď.  Graficky mi toto anime vôbec nevadilo videl som totiž naozaj rôznorodé anime a toto mi pripadalo ako celkom sviežo graficky poňaté. Ono si treba uvedomiť, že jednotlivé časti anime majú nejako tvoriť celok, ktorý ale nevypovedá nič jasne, lebo stojí vlastne na tom, aby nakoniec odhalil všetko čo sa stalo v minulosti a bez tohto elementu jednoznačne nemá tú soľ, ktorú potrebuje skoro každá polievka. Poteší aj jemne detinská láska medzi hlavným hrdinom a hlavnou hrdinkou, lebo vlastne to je na tomto anime to milé, že ona sa snaží pochopiť hlavného hrdinu ako sa hlavný divák snaží pochopiť hlavný príbeh (no chápeme sa). Ono je to celé tak nejako koncept, ktorý sa dá využiť aj ďalej, keby je pokračovanie a dá sa to rozviť oveľa viac. Pre mňa trocha nepochopiteľné je počínanie záporných indivíduí v tomto anime, teda vlastne neviem čo ich vedie k tomu, že robia zlé veci a to by bolo dobré ešte nejako vysvetliť. ()

Galéria (189)

Reklama

Reklama