Reklama

Reklama

Ariana Grande - koncert v Londýne

(koncert)
  • Česko Ariana Grande: Live in London (viac)
Hudobný
Veľká Británia, 2018, 58 min (Alternatívna 44 min)

Hrajú:

Ariana Grande, Davina McCall (moderátor)

Obsahy(1)

Koncert známej speváčky s rozhovormi... Nositeľka viacerých ocenení, nominovaná aj na cenu Grammy, Ariana Grande, predviedla na svojom koncerte v Londýne pesničky z jej albumu Sweetener - a to v sprievode ženského orchestra. Vypočujete si aj viacero jej známych hitov. V rozhovore rozpráva o svojej hudobnej kariére a ponúka tak divákom pohľad do zákulisia života jednej z najúspešnejších speváčok jej generácie. (RTVS)

(viac)

Recenzie (2)

djsaly 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavé spojenie koncertu a talk show (2v 1) z Londýna. Koncert Ariany Grande so svojou skupinou, zborom a za doprovodu veľkého ženského sláčikového orchestra. ()

bohemia_regent 

všetky recenzie používateľa

Příjemné překvapení, moc jsem si od toho nesliboval, ale zjistil jsem, že zpěvačka je obrovsky muzikální, v některých polohách má její hlas vyloženě krásnou barvu a celým svým projevem dává jasně najevo, že na prvním místě je pro ni hudba a ne vnějšková atraktivní show. Přál bych jí, aby měla v repertoáru víc nápaditějších písní - zatím je to s těmi ostatními tak půl na půl. -------- V titulcích pořadu uvedeno: režie Richard Valentine. ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama