Reklama

Reklama

Od koťátek pracky pryč! Hon na internetového zabijáka

(seriál)
  • Veľká Británia Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer
Veľká Británia, 2019, 3 h 7 min (Minutáž: 57–66 min)

Réžia:

Mark Lewis

Scenár:

Mark Lewis

Hudba:

Andrew Skeet

Hrajú:

Justin Trudeau (a.z.), Luka Magnotta (a.z.)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Hrozivá videa vyšinutého zločince donutí skupinku amatérských internetových detektivů pustit se do riskantního pronásledování, které je vtáhne do temného podsvětí. (Netflix)

Recenzie používateľa peetrejr k tomuto seriálu (4)

Od koťátek pracky pryč! Hon na internetového zabijáka (2019) 

Netflix natáča dokumenty? Veď predsa áno! Bol tu Podvodník z Tinderu (a mnoho ďalďích) a potom toto. Mám rád noir štýl. Takže mi táto mini séria sadla. Prvé dve časti boli tak trochu šok, pretože on fakt k*rva niekoho zabil + zabíjal rozkošné zvieratká..... Posledná časť bola príjemná. Magnotta dostal čo mu patrí. Som spokojný pretože tu sa podarilo zabásnuť zločinca a ja milujem spravodlivosť. A ešte tá čerešnička na torte: odkaz, ktorý nám Baudi na konci poslednej časti povedala; občas treba stlačiť tlačidlo turn off. ()

Kočka a myš (2019) (E01) 

Pane Bože.....  Tak toto je naozaj vrchol. Fuj, otras... Ako? Ako môže niekto do riti natáčať ako zabíja mačky? Kto! Niečo hrozné. Dokument pôsobil ako Podvodník z Tinderu . Tak nevinne. Teda tak pôsobil zo začiatku. A ten strašný koniec.....  Neviem či mám žalúdok a to, aby som to dopozeral. Pretože to čo ten človek robí nie je normálne. ()

Klikání nosí smrt (2019) (E02) 

Oni im to hovorili, oni nepočúvali a bum.... Máme tu vraždu. Uspokojilo ma, že sa do prípadu zaplietli policajti, pretože to pomôže chytiť vraha. Popravde som netušil, že sa od mačičiek dostane k ľudom. Nedalo mi to spať tak, som si musel vygúgliť o Lukovi viacej. To čo mi gúgl poskytol, mi naplnilo brucho a mohol som zatvoriť oči bez toho aby som nemusel sa báť Mangottu. Je pre mňa nestráviteľné, že v 21. prvom storočí sa nájdu takýto psychopati, ktorí mučia a zabíjajú zvieratá a potom rozsekajú človeka na sushi a pošlú ho politickým stranám......... ()

Smyčka se stahuje (2019) (E03) 

Wow! Mini séria graduje a ja som nadšený. Posledný diel odhalý všetky štrbiny a predhodí nám vyvrcholenie. ()

Reklama

Reklama