Reklama

Reklama

Výprava za yettim

(seriál)
  • Česko Expedice Yetti (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým odborníků vybavených nejnovější technologií se pokusí vystopovat legendárního yettiho. Pátrání zahájí v oregonských lesích... (Travel Channel)

Recenzie (3)

chaometic 

všetky recenzie používateľa

viděl jsem jeden díl, ale myslím ,že to je super, když si představíte, že v lese běha nějakej BIGFOOT a právě jste našel v řece velike stopy. ()

AxelWers 

všetky recenzie používateľa

Niekedy mám pocit, že keď už majú jetiho objaviť, tak spravia všetko preto, aby ho neobjavili a tak mali dôvod natočiť ďalších 40 epizód o tom, ako hľadajú jetiho. Niektoré epizódy sú zaujímavé, ktoré prinášajú napätie a zaujímavé okamihy, ale väčšinou je to stále o tom istom. ()

argo.smile 

všetky recenzie používateľa

Pár časti bolo zaujímavých, ale keď prišlo na lámanie chleba veľkého objavu, tak sa radšej stiahnu a pokračujú na druhý deň. Tak isto aj keď našli jednu stopu pri rieke tak povedali že prídu ráno aby spravili odliatok. To akože nemali pri sebe veci na odliatok? To išli do nejakého americkeho mesta kúpiť sádru a vrátili sa? No keď sa vrátili tak stopa bola už zničená vodou atď. A ďalšie, že náhodne ich odchytil bývali kapitán letectva a povie " vláda o tom vie" a porozpráva pekný príbeh. Je tam toho veľa ako aj nájdu otvor do jaskyne kde sa ledva sami zmestia a povedia, určite tam niečo žije. No neviem či by sa 2,2-3m "bihfoot" čo váži cca pol tony sa zmestil. Ale prečo nie, veď sa vedia perfektne maskovať ako sniper v džungli, potom si zakryje oči, skrčí sa a zmizne. Ako bolo v jednej výpovedi. Ale dosť bolo blbosti čo tam bolo. Moje odôvodnenie 3* dám, že milujem les, hory, divočinu, najmä v tme a čas keď som si potreboval oddýchnuť tak to splnilo svoje očakávanie. ()

Reklama

Reklama