Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harper Hartová (Jessica Sipos) je tak trochu čierna ovca rodiny. Všetci jej príbuzní milujú Vianoce a všetko, čo s nimi súvisí, zatiaľ čo ona sa každý rok nevie dočkať, kedy to obdobie už bude mať za sebou. Jej rodina vlastní „čarovné“ rodinné dedičstvo. Je to imelo, ktoré rodine patrí už celé generácie a spája sa s ním legenda, že každý pár, ktorý sa pod ním pobozká, sa do najbližších Vianoc zosobáši. Do veľkej rodinnej vianočnej večere zostáva už len menej ako týždeň, keď si Harper uvedomí, že imelo omylom darovali spolu s niekoľkými ďalšími vianočnými dekoráciami na charitu, keď sa celá vianočná záležitosť skončila. Harper sa ponáhľa do charitatívneho bazáru a zúfalo sa snaží presvedčiť manažéra predajne Lukea (Stephen Huszar), aby jej pomohol. Luke sa po tom, ako mu podrobne opíše, ako by to zlomilo srdce celej rodine, rozhodne, že jej pomôže nájsť stratené imelo. Po tom, ako prehľadajú záznamy z bezpečnostnej kamery z predajne, Harper a Luke spíšu zoznam ľudí, ktorí si imelo mohli kúpiť a obehnú mesto v snahe nájsť ho ešte pred vianočnou večerou. Počas ich dobrodružstiev Harper zistí, že Luke je presne ako jeden z členov jej rodiny – je beznádejným romantikom, ktorý miluje všetko, čo súvisí s Vianocami. Harper a Luke čoskoro začnú k sebe niečo cítiť... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nestačím sa diviť, ako dokážu Kanaďania ako na páse produkovať takéto plytkejšie, romantické príbehy, skoro vždy spojené so snehom či vianočnými sviatkami. V podstate by bez Kanady TV Doma skrachovala. Lebo také drevnaté filmy by nenatočili ani u nás, ale hlavne, kde zohnať takých hercov? V hlavnej úlohe z ďalekej Kanady tu máme dvoch Maďarov - pán Husár a pani Šípoš - no a ten chlapík a jeho výrazy tváre sú doslova toporné - ako by mu zarúbali sekeru do chrbta. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Mistletoe Magic" tak trošku kríva. Film sa snaží navodiť vianočnú atmosféru a má niekoľko dobrých postáv. Ale sú tu elementy, ktoré ho ťahajú dole. A to najmä nasilu vopchané klišé alebo strašne pomalé tempo. Nie je dobré ak film, ktorý trvá ani nie 90 minút pôsobí v polovici ako keby sme sa blížili k finišu a odrazu si uvedomíte, že vás čaká ešte dobrá dávka filmu. Ale okey. Čo sú dobré stránky filmu? V prvom rade 2 postavy. Alys Crocker ako Elle a Stephen Davis ako Santa Claus. Obaja sú skvelí. Kým jedna ma dokázala asi v každej scénke úprimne rozosmiať a filmu dodala svoju vlastnú dávku energie a vtipu, druhý zase pôsobí ako skutočne skvelá voľba do role Santu. Je chytrý, je sympatický, má dobré monológy a necháva v nás otázku, či je to len herec, alebo či sme sa opäť stretli so skutočným Santom. Mám rád také momentky, lebo to môže filmu dodať trošku iný nádych. Pokiaľ ich teda nevytiahnete len na posledných 10 minút ako v "A Welcome Home Christmas". Vyzerá celkom dobre a priznávam, že je aj fajn sledovať ako sa dojmy našej hlavnej hrdinky postupne zmenia. A že aj "Grinch" môže objaviť krásu Vianoc. Áno poznáme. No v ostatných elementoch film kríva. Romanca je veľmi klasická a hoci Lucas je fajn postava, neprináša to moc zaujímavých momentov. Príbeh ako taký je skôr road-trip film, ktorý je za chvíľku trošku monotónny a tým pádom aj pomalý. Herecké výkony funkčné, ale nijako obzvlášť kvalitné a okrem toho mám pocit, že zvuk tu miestami tvorcovia spracovali úplne zle. Ak máte radi vianočnú romantiku, možno si to užijete, no radšej by som odporúčal tohto roku niečo iné. Film nemá dosť dobrých momentov, ktoré by priniesli čaro Vianoc. Ale zase zohnali fakt jedného z najprirodzenejších Santa Clausov, čo som videl. Rozhodnite sa sami. Hodnotenie: C- ()

Reklama

Galéria (28)

Reklama

Reklama