Reklama

Reklama

Ragnarök – Konec světa

(seriál)
Trailer 1
Nórsko / Dánsko, (2020–2023), 13 h 50 min (Minutáž: 38–55 min)

Hrajú:

David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas, Theresa Frostad Eggesbø, Emma Bones, Henriette Steenstrup, Gísli Örn Garðarsson (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

V jednom norském městě, které je ohroženo znečištěním a tajícími ledovci, se zdá, že přichází konec světa. Dávné zlo ale dokáže vyzvat na souboj jen legenda. (Netflix)

Recenzie používateľa Flopik k tomuto seriálu (2)

Ragnarök – Konec světa (2020) 

Netflix nám naservíroval ďalšiu pecku, tento krát z Nórska. Nádherná príroda, skvelo podaný príbeh, ktorý neodkrýva zbytočne veľa a celková mytológia je spravená na jednotku. Postavy svojské, chvíľu trvalo kým som si na ne zvykol (hlavne teda na Magneho) ale sedia tam parádne. Troška by sa mohlo pritvrdiť s akciou, tej tam je dosť málo ale inak nemám čo vytknúť. Posledná čas skvelá, konečne sme tu mali nejaký ten súboj. Hudba tak isto palec hore. U mňa prvá sérka za 5* Tak druhej sme sa troška viac sústredili na mytológiu, prišla prekvapivá smrť a bola aj akčnejšia. Na druhú stranu mi vadilo, ako z Magneho robia ohromného hlupáka, dúfam v aspoň malinké pridanie inteligencie. Za mňa skvelá Saxa, ktorá si pýta omnoho viacej priestoru. Posledná časť skvelá, pekné zamotanie, rýchlo 3 sériu. ()

Série 3 (2023) (S03) 

Nemal som chuť ani hodnotiť, ale nedalo mi to. Prvé dve série úplná topka, ale táto posledná ?! Nedeje sa tu absolútne nič, tie časti sú len o prešľapovaní na mieste a hraní sa s kladivom, ktoré sa nosí v značkovej taške (doslova). Všetko to speje k nevyhnutnému koncu, ktorý keď má nastať v 5 časti a vygradovať obrovským súboj tak je to na smiech. To ako to vyriešili v 5 časti by som ešte prežil, ťažko ale prežil ale to finále ? Tvorcovia nám predstavili ako to mohlo vyzerať (aspoň z časti) a vyzeralo to fakticky neskutočne dobre, prečo to ale zakomponovali takto zle ?! Prečo nám v seriáli RAGNAROK, do .... RAGNAROK, nepredstavili RAGNAROK. Vynikajúca mytológia, brutálne prostredie, skvelé postavy a takto odpáliť celý seriál zasratým finále. Na tretej sérii sú dobré 2 veci, prostredie a Saxa. Prvé 2. série sú rozhodne 5* a skvelé dielo, na tretiu sa pozerá fajn ale deje sa tam hovno a končí to ako sračka. Bohužiaľ. ()

Reklama

Reklama