Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Při pátrání po nezvěstné matce dokáže neohrožená Enola Holmesová přechytračit i svého staršího bratra Sherlocka a pomoct mladému lordovi na útěku. (Netflix)

Diskusia

Beckett51

Beckett51 (hodnotenie, recenzie)

"Proto stojím vždy na straně faktů ;-)"

 

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

Han_Quintet

jj :) tak si to zhrneme, nech nemusíš byť argumentačne rozdrtený, tak ako vždy, keď dojdeš robiť machra a odchádzaš so stiahnutou cikulou. obaja si z teba robíme prdel a ty rád hraješ našu hru, aby si nemusel priznať, jak úbohý musí byť život idiota, ktorého hlavným problémom je farba pleti a sexuálna orientácia fiktívnych postáv vo filme pre mládež. keď ti bol dokázaný ďalší oxymoron, keďže ti to vadí iba vo vybraných filmoch, pokúsil si sa našu iróniu obrátiť proti nám, čím si ukázal iba, že a) nerozoznáš sarkazmus, alebo b) nemáš argument. a v snahe odpútať pozornosť aj od toho, si prišiel s ďalším oxymoronom, keď ako (koľkatý už?) multiúčet zabanovaného trolla obviňuješ z mulťáctva ostatných. varenie z vody. ako som napísal, to čo predvádzaš je nedôstojné. dokonca aj na teba. ale môžem ti pomôcť! začneme s písaním mäkkého a tvrdého i. vieš, nech už opäť nenapíšeš slovo “sviny.” :-)

na príspevok reagoval Han_Quintet, Han_Quintet

Socrates

Socrates (hodnotenie, recenzie)

Prometheus69

Svatá pravda. Zrovna na to čumím a mám problém to dokoukat. Popravdě, s tou feministickou propagandou to není tak strašný, jak jsem vzhledem ke zdejší diskuzi čekal, ale nuda je to k uzoufání!

na príspevok reagoval Prometheus69

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

Han_Quintet

jj, obaja si z teba robíme prdel a nakoľko je celá tvoja argumentácia rovnako nezmyselná a zbytočná ako tvoja existencia, snažíš sa tváriť, že nevidíš sarkazmus. ale neboj, kto má posledné slovo má pravdu a na konci dňa budeš len ty ten pravý internetový hrdina, ty chruňo :D

na príspevok reagoval Han_Quintet, Han_Quintet

Súvisiace novinky

Studio Legendary míří od Warnerů k Sony

Studio Legendary míří od Warnerů k Sony

29.11.2022

Produkční a mediální společnost Legendary Entertainment, stojící například za sérií filmů Godzilla & Kong a zejména za chválenou spektakulární sci-fi Duna, dosud své filmy v posledních letech… (viac)

Sherlock Holmes se dočká spin-offů

Sherlock Holmes se dočká spin-offů

06.04.2022

Streamovací služba HBO Max do toho v posledních týdnech šlape a objednává jeden nový seriál za druhým. Nyní tak s posvěcením od studia Warner Bros. přichází zpráva, že se populární filmová série… (viac)

Reklama

Reklama