Reklama

Reklama

Super maznáčikovia

  • Česko Super mazlíčci (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Animovaný rodinný príbeh o statočných zvieratkách, ktoré sa rozhodnú spojiť sily a spolu sa pustia do boja proti nezmyselnému nápadu starostu. Ten sa rozhodol vyhnať všetkých živých obyvateľov z mestečka a nahradiť ich robotmi. (Magic Box)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (22)

VasaX 

všetky recenzie používateľa

Tyhle zvířátka se zavděčí asi nejvíce malým dětem. Protože příběh je ta nejvíc ohraná písnička, co v takových animácích znám a animace je sice přehledná, ale škrobená a prkenná. Ani ten humor tady nekraluje, vtípky jsou dětské a prosté. Pokud máte děti, Netflix a v sobotu ráno si chcete koupit hodinu a půl spánku navíc, tak OK, ale v jiném případě radši sáhněte po něčem jiném. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý pobaví len slepé deti, nakoľko tie vidiace budú mať z nejasných farieb čoskoro šedý zákal, všetko je vyblednuté do modra alebo divne načervenalé, proste ako farby v podnikoch typu Modrá ustrica. Proste ten, kto to kreslil, mal vyťahanú fixku. Najatraktívnejšia postava z maznáčikov bol bezdomovec na gauči. Ale čo už, aspoň nechali zase zarobiť Kemkovi na dabingu. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak si to projdeme prase na , které už pohled působí úchylně jelikož má divně vytvarovanou prdel (to je film pro děti prosím) buldok, který je do toho prasete zamilovaný (zvrácenost) kočka , naspeedovaný pudl, emoční robot a jakýsi pes zachraňují robotické město před roboty. V celém filmu není ani jedna sympatická postava máme zde kočku, která si zakládá na kráse (její majitelka je navíc nápadně podobná matce Hira z Velké Šestky) , tuláckého psa dále vytuněnou prasnici,nemastného neslaného buldoka a nameděného pudla, který je sráč, aby nakonec byl hrdinou. Humor je tragický jednomu robotovi pořád padá hlava a 3 zvířátka ze zoo (hyena, krokodýl a tygr) si hrajou na drsňáky a většinou se jim to vymstí. Nejsympatičtější postava je tam jedno morče co se tam objeví tak 3 minuty. Co zde teda pochválit asi nic tohle by mělo jít maximálně do televize na nějaký slabý animovaný kanál a ne do kin. 0 procent ty uživatelé co tomu daly 5 hvězd (vidím minimálně 4) jsou pravděpodobně buď trolové nebo příbuzní režiséra. ()

Likan7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Co se stane, když moc koukáte na Terminátora, Já, legendu, Matrix a přitom máte rádi zvířátka a Tajný život mazlíčků? Vytvoříte neuvěřitelnej paskvil, který vůbec nefunguje a jestli náhodou někdo omylem váš film zkoukne, bude jen nevěřícně kroutit hlavou co to je proboha za blbost! Animace levná a hnusná, příběh příšerný, charaktery na zabití a fakt jediný lehce použitelný plus je mazlící robot. Jenže co s ním uděláte? Dáte ho do pozadí a necháte pitomý zvířata, aby zabila nejen film, ale i diváky. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

„Pets United“ bez pochýb má niekoľko chýb, na tom sa zhodne každý. Grafika, scenár, postavy – všetko by šlo spraviť/vytvoriť lepšie a sofistikovanejšie. Napriek tomu si myslím, že tento celovečerný animák, ktorý spíš osloví tých mladších divákov, nepatrí do „koša“. (Ako vidím z pribežného hodnotenia a recenzií užívateľov ČSFD, tak s týmto názorom som v menšine. ;)) Samotný príbeh, napriek mnohým dobre známym prvkom, má svoje možnosti (zvieratá versus roboti „versus ľudia“) na to, aby dostatočne zaujal. Podobne je na tom aj prostredie „RoboCity“ a hlavne zaujímavá kavalkáda postáv. Samotný animák ma nesklamal, jednotlivé postavy vo zvieracích šatách boli dobré. Z mojej strany bez výčitky svedomia trojica hviezdičiek. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Galéria (67)

Reklama

Reklama